Gaziantep FK Ligde Kaldı! Gaziantep FK Teknik Direktörü Seçuk İnan : 'GAZİANTEP FK BU LİG'İN TAKIMI!'

Gaziantep FK Ligde Kaldı! Gaziantep FK Teknik Direktörü Seçuk İnan : 'GAZİANTEP FK  BU LİG'İN TAKIMI!'
Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan “Oyuncularım, 10 haftadır çok iyi mücadele ettiler. Evet saha içinde karakter koydular, şehir için ellerinden geleni yaptılar. Ama en önemlisi de bize hep iyi niyetli yaklaştılar. Gelecek Gaziantep FK'nın' dedi

SELÇUK İNAN: 'Bu şehir bu ligde kalmayı hak ediyordu'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, “Öncelikle oyuncularımızı tebrik ederek sözüme başlamak istiyorum. 10 haftadır çok iyi mücadele ettiler. Evet saha içinde karakter koydular, şehir için ellerinden geleni yaptılar. Ama en önemlisi de bize hep iyi niyetli yaklaştılar. Söylediğimiz her şeyi yapmaya çalıştılar. Sağ olsunlar. O yüzden başrol olanlara yani oyuncularıma etmek istiyorum huzurlarınızda. Sonra başkanımıza ve yöneticilerimize verdikleri uğraş için mücadeleler için ayrıca teşekkür ediyorum.

Taraftarlarımıza da keza her yerde bizimle beraber oldular. Bizi hiç yalnız bırakmadılar ve inançlarını hep bize eşlik ettirdiler. Onlara da ayrı bir teşekkür. Onlar hak ediyordu.

Bu şehir bu ligde kalmayı hak ediyordu. O yüzden de onlar adına da mutluyum. Son olarak da ekibime, ekip arkadaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma büyük bir teşekkür etmek istiyorum. Geldiğimiz günden beri büyük fedakarlıkla çalıştık. İşimiz kolay değildi. Bunun farkındaydık lakin cesaretli karar aldık. Cesaretli davrandık. Çok çalıştık, çok emek verdik. Karşılığında da bu şekilde ligde kalmak ayrıca bizi çok mutlu etti. Gururlu kıldı. O yüzden de onlara da büyük bir teşekkür borçluyum. Maçla ilgili teknik anlamda bugün bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü bugün kazanılması, puan alınması gereken bir maçtı. Oyuncularımız stresli, tedirgindi. Bu da gayet normal. En nihayetinde maçı kazanarak bitirdik. Ligi on birinci sırada bitirdik. Bu da önemli bir şey özgüven için. Oyuncularımı tekrardan kutluyorum. Kazandığımız için de çok mutluyum” dedi.

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum