İngiliz boks tarihi'nde SKANDAL! Ünlü boksör Sherif Lawal aldığı darbenin ardından öldü!

İngiliz boks tarihi'nde SKANDAL! Ünlü boksör Sherif Lawal aldığı darbenin ardından öldü!
İngiliz boks sahnesinin acı günü: Yeni profesyonel Sherif Lawal, Londra'daki ilk mücadelesinde korkunç bir talihsizlik sonucu hayatını kaybetti.

İngiliz boks sahnesinin acı günü: Yeni profesyonel Sherif Lawal, Londra'daki ilk mücadelesinde korkunç bir talihsizlik sonucu hayatını kaybetti. Lawal, 29 yaşındayken Harrow Leisure Centre'da düzenlenen altı rauntluk boks maçında, Portekizli rakibi Malam Varela ile dövüştü. Maçın dördüncü raundunda alınan ağır bir darbe sonucu nakavt olan Lawal, maalesef olay yerinde hayata gözlerini yumdu.

ekran-resmi-2024-05-16-00-05-30.png


Acı olay, Lawal ringde yere yığıldıktan sonra yaşandı. Ring doktorları tarafından hemen müdahale edilen 29 yaşındaki boksör için 20 dakika boyunca kalp masajı yapıldı. Ringdeki ilk yardımın hemen ardından hastaneye sevk edilen Lawal, tüm mücadelelere rağmen kurtarılamadı.

ekran-resmi-2024-05-16-00-04-34-001.png


Boksörün ölümü, Harrow Leisure Centre'daki boks etkinliğine gölge düşürdü ve kalan tüm dövüşlerin iptaline yol açtı. Lawal, 2018'den beri amatör olarak ringlerde yer alıyordu ve bu, profesyonel sahnede çıkış yapışıydı.

ekran-resmi-2024-05-16-00-01-30.png


Lawal'ın menajerlik şirketi Warren Boxing Management, yaşanan trajik olayın ardından bir açıklama yayımladı. Açıklamada, "Sherif Lawal dün gece Harrow Leisure Centre'da gerçekleşen ilk profesyonel maçında maalesef aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti. Bu zor ve acı dolu zamanda, merhumun ailesine, dostlarına, antrenörlerine ve onu sevenlere en derin taziyelerimizi iletiyoruz" denildi. Bu olay, spor camiasında büyük bir üzüntüye sebep oldu. #SherifLawal #England #Boxer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.