Gaziantep Basketbol Antrenör'ü Ali Yıldırım'dan taraftara çağrı

Gaziantep Basketbol Antrenör'ü Ali Yıldırım'dan taraftara çağrı
Gaziantep Basketbol Antrenörü Ali Yıldırım, Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yapılan açıklamada, takımının gösterdiği performandan memnuniyetini dile getirdi.

Gaziantep Basketbol Antrenörü Ali Yıldırım, Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yapılan açıklamada, takımının gösterdiği performandan memnuniyetini dile getirdi. Kendi sahalarında oynayacakları maçlarda taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, taraftarları çarşamba günü oynanacak maça davet etti.

Yıldırım, zorlu bir serinin ardından gelen maçta, saha avantajını elinde bulunduran rakip takıma karşı en azından bir galibiyet alarak seriyi kendi evlerine taşımak istediklerini ifade etti. İlk maça göre çok daha iyi bir reaksiyon gösterdiklerini ve maçın çoğunda oyunu kontrol ettiklerini söyledi. Karşılaşmanın sonlarına doğru elde ettikleri dört sayılık avantajla kazanma şansını yakaladıklarını ancak bu fırsatı değerlendiremediklerini belirtti.

Takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyen Yıldırım, serinin artık kendi evlerine taşındığını ve üst üste oynayacakları iki maçı kazanarak avantajı tekrar rakip sahaya taşımak istediklerini dile getirdi. Baş antrenör, tüm taraftarları özellikle bu dönemde destek olmaya çağırarak, taraftarların yaratacağı atmosferin takım için çok önemli ve değerli olduğunu vurguladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum