Real Madrid ile Bayern Münih Dev Randevuda! Real Madrid - Bayern Münih maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta hangi kanalda

Real Madrid ile Bayern Münih Dev Randevuda! Real Madrid - Bayern Münih maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta hangi kanalda
Avrupa futbolunun zirvesine adını yazdırmayı hedefleyen Real Madrid ve Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde kozlarını paylaşıyor. La Liga'da şampiyonluk ipini göğüsleyen Real Madrid, yarı final rövanş mücadelesini yüksek moralle karşılıyor.

Şampiyonlar Ligi'nin yarı final geleneğinde güçlerini ölçecek Real Madrid - Bayern Münih maçı, 8 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'de futbolseverlerle buluşacak. İki devin karşılaşmasına ev sahipliği yapacak olan Santiago Bernabeu Stadyumu, dünyanın dört bir yanından gözlerin çevrileceği bir arenaya dönüşecek.



Şampiyonlar Ligi heyecanı canlı yayınla evlere taşınıyor. İlk raund maçının TV8,5 kanalında şifresiz olarak ekranlara geldiğinin sevincini yaşayan futbolseverler, rövanş mücadelesini aynı kanalın naklen yayınıyla takip edebilecekler. Bu zorlu mücadelenin yayın bilgileri futbol dünyasının gündeminde yer alıyor.



La Liga'da zafere ulaşarak moral depolayan Real Madrid, teknik direktör Carlo Ancelotti liderliğinde Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmayı hedefliyor. Rakiplerini gerisinde bırakan Madrid ekibi, rövanş mücadelesinde alınacak her türlü galibiyetle bir üst tura çıkacak. Uzatmalar ve penaltı atışları, finalistin kaderini belirleyecek unsurlar arasında yer alacak.



Bayern Münih, ilk karşılaşmada gösterdiği direnci koruyamasa da deplasmanda galibiyet elde ederek finale adını yazdırmanın peşinde. Alman devi, ilk maçta ortaya koyduğu performansa karşın ikinci perdede başarı için sahada olacak.



İngiltere'nin başkenti Londra'daki efsanevi Wembley Stadı, 1 Haziran'da düzenlenecek büyük final için hazırlıklarını sürdürüyor. Real Madrid - Bayern Münih mücadelesinden galip ayrılacak ekip, Dortmund - PSG eşleşmesinin kazananı Borussia Dortmud'la karşılacak.



Kritik karşılaşmada muhtemel kadrolar da merak konusu. Sahaya çıkması beklenen isimler şöyle:

Real Madrid olası ilk 11: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Tchouameni, Mendy, Kroos, Camavinga, Valverde, Bellingham, Rodrygo, Vinicius.

Bayern Münih olası ilk 11: Neuer, Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui, Goretzka, Laimer, Sane, Müller, Musiala, Kane.


Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.