Gaziantep FK - Hatayspor Maçına Ücretsiz Bilet! O Numaraya Mesaj Atmanız Yeterli

Gaziantep FK - Hatayspor Maçına Ücretsiz Bilet! O Numaraya Mesaj Atmanız Yeterli
Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (GESOB)-Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İsmet Özcan Gaziantep FK Hatayspor maçına ücretsiz bilet imkanı sunarak tüm hemşerilerimizi ve esnaflarımızı davet etti.

İsmet Özcan, yaptığı açıklamada, Gaziantep'in futbol sevgisiyle dolu bir şehir olduğunu ve bu coşkunun takımlarına destekle yansıması gerektiğini belirtti. Gaziantep FK'nın önemli bir maça çıkacağını ve bu maçta taraftar desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Özcan,Esnaf kardeşlerim hemşerilerim pazar günü (yarın) saat 19.00 başlayacak olan Gaziantep FK Hatayspor maçına tüm hemşerilerimizi ve esnaflarımızı bekliyoruz. Maça gelecek olanların 0533 201 59 44 nolu telefona TC atanlara ücretsiz bilet tarafımızca yüklenecektir.

Gaziantep FK Hatayspor maçına ücretsiz bilet

"Bu nedenle, tüm hemşerilerimizi ve esnaflarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

GESOB Başkanı İsmet Özcan, Gaziantep'in futbol takımlarına olan desteklerinin önemine dikkat çekerek, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade etti. Ücretsiz bilet imkanı sunarak, hemşerilerin takımlarına olan sevgi ve desteğini artırmayı amaçladıklarını belirten Özcan, "Gaziantep'in gücü, birlik ve beraberliğinden gelmektedir. Bu maçta da bu birlikteliği sahada ve tribünde göstermeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziantep FK ile Hatayspor arasındaki maçın, şehirdeki futbolseverler için önemli bir buluşma noktası olacağına dikkat çeken İsmet Özcan, maça katılan herkesin heyecan dolu bir atmosferde unutulmaz anlar yaşayacağını ifade etti.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.