Arda Güler EFSANESİ BAŞLADI! İspanya ve Dünya ARDA GÜLER VE GOL SEVİNCİNİ KONUŞUYOR!

Arda Güler EFSANESİ BAŞLADI! İspanya ve Dünya ARDA GÜLER VE GOL SEVİNCİNİ KONUŞUYOR!
Arda Güler attı Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yok artık DEedi! Arda Güler, Real Madrid'in Real Sociedad deplasmanında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Real Madrid'in parlayan yıldızı Arda Güler, takımının La Liga'daki zorlu Real Sociedad deplasmanında 1-0 öne çıkmasını sağlayan golü attı. La Liga'nın 33. haftasında kritik bir maçta Real Madrid, ligin iddialı ekiplerinden Real Sociedad'a konuk oldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Bayern Münih maçından önce Real Madrid, kadrosunda birtakım rotasyonlar yapmayı tercih etti.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, ligdeki en yakın rakipleri Barcelona'nın 11 puan gerisinde kaldığını açıkladıktan sonra Arda Güler'a daha fazla şans vereceğini duyurdu. Bu maçla birlikte Real Madrid'de Jude Bellingham, Federico Valverde, Vinicius Junior, Antonio Rudiger ve Lucas Vazquez gibi önemli isimler yedek kulübesinde otururken, Rodrygo ise maça dahi dahil edilmedi.

ekran-resmi-2024-04-26-23-23-02.png

Karşılaşmanın ilk dakikalarında oyunun kontrolünü elinde tutan Real Sociedad olmasına rağmen skoru değiştiren taraf Real Madrid oldu. Tchouameni'nin uzun bir pası ile sağ kanatta başlayan Dani Carvajal'ın arka direğe yaptığı yerden kesme pasında Arda Güler, tam zamanında yerini aldı. Arka direkte gelişine sert bir vuruşla topu ağlara gönderen Arda Güler, 29. dakikada Madrid ekibini 1-0 öne geçirdi.

ekran-resmi-2024-04-26-23-23-14.png


Antrenör Ancelotti'nin öğrencileri maçtaki ilk ciddi şut denemesini golle sonuçlandırırken, yedek kulübesinde de genç oyuncu Arda Güler'in bu başarısı büyük bir coşku ile karşılandı. Daha önce ligde Celta Vigo karşısında gol sevinci yaşayan genç yetenek, Real Sociedad deplasmanında attığı kritik golle takımının zirve yarışındaki iddiasını sürdürmesine katkı sağladı.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.