Ve... Efsane Kulübümüz Gaziantepspor Yeniden Yeşil Sahalara Dönüyor

Ve... Efsane Kulübümüz Gaziantepspor Yeniden Yeşil Sahalara Dönüyor
Gaziantepspor'un futbol sahalarına geri dönmesi ile ilgili sevindirici gelişmeler yaşanıyor.

1969 yılında kurulan ve uzun yıllar Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor'un, yaşatacağı yeniden saha heyecanı futbolseverleri heyecanlandırıyor. İşadamı ve Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci liderliğindeki girişimlerle, Gaziantepspor'un tekrar futbol sahalarına dönmesi için büyük çaba sarfediliyor.

Gaziantepspor'un eski günlerine geri dönmesi hedefleniyor

Gaziantepspor'un amatör liglerden başlayarak tekrar yükselişe geçeceği ve isminin yaşatılacağı belirtiliyor. Bu konuda yapılan önemli girişimler ve destekler ile Gaziantepspor'un eski günlerine geri dönmesi hedefleniyor. Erol Satıloğlu'nun yaptığı açıklamalarla da Gaziantepspor'a destek olan herkesin bir araya gelerek bu önemli sürece katkı sağlayacağı vurgulanmış.

Büyük buluşmaya davet ediliyor.

Gaziantepspor'un bu dönüşüne destek olmak isteyen taraftarlar ise Pazar günü saat 14:00'da yapılacak büyük buluşmaya davet ediliyor. Başkan Mutlu Özpineci'nin çabaları ve taraftarların birlikte hareket etmesiyle Gaziantepspor'un tekrar sahalarda boy göstereceği umudu artıyor. Yeniden ayağa kalkan Gaziantepspor'un, özlemle beklenen maçlara çıkacağı günlerin yaklaştığı heyecanla bekleniyor.

Kaynak:tekspor.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.