Gaziantep FK Küme Düşmeye Koşuyor... Teknik Adamlar Bile Gaziantep FK'ya Derman Olamıyor

Gaziantep FK Küme Düşmeye Koşuyor... Teknik Adamlar Bile Gaziantep FK'ya Derman Olamıyor
Gaziantep Futbol Kulübü Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında kendi evinde konuk ettiği Alanyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Gaziantep Futbol Kulübü aldığı mağlubiyet sonrası tekrar küme düşme potasına girdi.

Süper Lig'de ki en kötü sezonunu geçiren Gaziantep Futbol Kulübü aldığı mağlubiyet sonrası yine küme düşme potasına girdi. 31 puanla 17.sıraya gerileyen Gaziantep Futbol Kulübü önümüzdeki hafta deplasman Ankaragücü'ne konuk olacak.

Yolun sonu küme!

Kalyon Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada çok kötü bir oyun sergileyen Gaziantep Futbol Kulübü önemli mücadeleden puansız ayrıldı. Konuk ekibin golleri Ahmed Hassan ve Oğuz Aydın kaydetti. 31 puanda kalan kırmızı siyahlılar gelecek hafta deplasmanda Ankaragücü ile oynayacak.


3 teknik adamda çare olamadı!


Bu sezon ligde 3 teknik adamla çalışan Gaziantep FK, ligde istediği sonuçları bir türlü alamadı. Sezona Erdal Güneş ile başlayan Gaziantep FK daha sonra ise Erdal Güneş'i gönderip eski hocası Sumudica ile yola devam etmişti. Son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetler sonrası Sumudica'nın da görevine son veren kırmızı-siyahlılar son olarak Selçuk İnan ile yola devam etme kararı almıştı. Tek bir sezonda 3 farklı isimle yola devam eden Gaziantep FK'da 3 hocada kötü gidişatın önüne geçemedi.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
47. dakikada Dragus'un sol çaprazdan ortasına ön direkte Monteiro'nun kafa vuruşu uzak direğin dibinden dışarı çıktı.
58. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Maxim'in yerden uzak köşeye sert şutu kaleci Ertuğrul'da kaldı.
66. dakikada ceza sahası sol çizgisinden Efecan'ın ortasına Ahmed Hassan'ın kafa vuruşu üstten auta çıktı.
71. dakikada sağ kanattan Oğuz Aydın'ın yerden ortasını arkada direkte Ahmed Hassan tek dokunuşla filelerle buluşturdu. 0-3
78. dakikada Mustafa Eskihellaç'ın uzaktan çok sert şutu üst direkten oyun alanına döndü.
83. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Ogün Özçiçek'in uzak köşeye sert şutu direkten döndü.

Hakemler: Ümit Öztürk, Gökhan Bilir, Suat Güz
Gaziantep FK: Florin Nita, Ertuğrul Ersoy (Arda Kızıldağ dk. 41), Papy Djilibodji (Badji dk. 46), N'Koulou, Mustafa Eskihellaç, Ogün Özçicek, Jamiro Monteiro (Gradel dk. 67), Dein Sorescu, Lazar Markovic (Bikel dk. 75), Maxim (Furkan Soyalp dk. 75), Denis Dragus
Yedekler: Mustafa Burak, Jevtovic, Morais, Mirza Cihan, Mehmet Kuzucu
Teknik Direktör: Selçuk İnan
Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Aliti, Balkovec (Fatih Aksoy dk. 75), Richard (Novais dk. 75), Fer, Oğuz Aydın, Efecan Karaca (Sisto dk. 85), Yusuf Özdemir (Lima dk. 85), Ahmed Hassan (Uijo dk. 79)
Yedekler: Yavuz Aydın, Janvier, Agusto, Carlos Eduardo, Anderson
Teknik Direktör: Fatih Tekke
Goller: Ahmed Hassan (dk. 6 ve 71), Oğuz Aydın (dk. 32) (Alanyaspor)
Sarı kart: Aliti, Hadergjonaj (Alanyaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.