Gaziantep Derbisinde Yumruklar Konuştu! Başkan'dan Yumruklu Saldırı!

Gaziantep Derbisinde Yumruklar Konuştu! Başkan'dan Yumruklu Saldırı!
Kadın futbolunda Gaziantep derbisinde ALG Spor ile Asyaspor karşı karşıya gelirken maçı kazanan taraf ALG oldu. ALG Spor rakibini 3-2 mağlup etti. Ama maç sonunda yaşananlar derbiye damga vurdu

Turkcell kadınlar futbol Süper Lig’de mücadele eden Gaziantep ALG Spor ve Gaziantep Asya Spor kulübü karşı karşıya gelirken Batur Sahası'ndan üç puanla ayrılan taraf ALG Spor oldu. ALG rakibini 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde ederken Gaziantep derbisini kazanmış oldu. Gaziantep ALG Spora üç puanı kazandıran goller ise Beyza, Alkhovik ve Steko’dan geldi.

Maç Sonu Tansiyon Yükseldi

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte ALG Spor'un sevinç yaşaması, Asya Spor Kulübü idari menajeri Orhan Sağlamcan'ın tepkisini çekti. Sağlamcan'ın "Sevincinizi neden abartıyorsunuz?" eleştirisine, ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü fiziksel müdahalede bulunarak yanıt verdi. Gözcü, saha kenarına gelerek Sağlamcan'a yumruk attı, bu sırada sahadaki güvenlik güçleri hızla müdahale ederek tarafları ayırdı.

Hastaneye giderek darp raporu aldı

Orhan Sağlamcan'ın hastaneye giderek darp raporu aldığı ve ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve futbol dünyasında bu tür davranışların sonuçları merak konusu oldu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.