Xavi'den Arda Güler Pişmanlığı: "Harika Bir Gol, Keşke Bizim Olsaydı!"

Xavi'den Arda Güler Pişmanlığı: "Harika Bir Gol, Keşke Bizim Olsaydı!"
Barcelona'nın teknik direktörü Xavi, Real Madrid'in yeni yıldızı Arda Güler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Xavi, Arda'yı transfer etmeyi başaramamalarının hatası olarak işaret ederek Katalan ekibinin yöneticilerini eleştirdi.

Real Madrid, sezon başında Arda Güler için Fenerbahçe ile 20 milyon Euro'luk bir transfer anlaşması imzaladı. Genç yeteneğin Real Madrid forması altındaki performansı göz doldurdu.

ekran-resmi-2024-03-13-18-42-09.png

Arda Güler, 19 yaşında Real Madrid forması giydiği ilk sezonda La Liga'nın 28. haftasında Celta Vigo'ya karşı oynanan ve 4-0'lık skorla kazanılan maçta kariyerinin ilk golünü kaydetti. Bu performans futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

ekran-resmi-2024-03-13-18-42-18.png

Barcelona'nın başında bulunan Xavi ise, genç futbolcu için övgüler yağdırdı. "Defensa Central" web sitesinde yayınlanan habere göre, Xavi Arda için "Bu çocuk harika! Harika bir gol attı. Bizimle olmaması çok üzücü, yazık oldu. Bu, Barça'nın son yıllarda yaptığı sportif yönetim hatalarından biriydi, ancak unutulmaması gereken bir şey de genç Türk'ün Real Madrid'e imza atmayı tercih etmiş olması." ifadelerini kullandı. Xavi'nin bu sözleri, Arda Güler'in transfer süreci ile ilgili Barcelona'nın içinde bulunduğu ikilemi ve yönetimsel kararları sorgulamakta olan bir eleştiri olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.