Dev randevuda geri sayım: İşte Beşiktaş-Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri

Dev randevuda geri sayım: İşte Beşiktaş-Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki kritik derbi mücadelesi için tarih, saat ve yayın kanalı belli oldu. İki takımın muhtemel 11'leri de merakla bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi büyük heyecana sahne olacak. İki ezeli rakip arasındaki mücadele öncesinde tarih, saat, yayın kanalı ve muhtemel 11'ler merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş-Galatasaray Derbisi Bilgileri:

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi mücadelesi, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında gerçekleşecek.

Karşılaşma, Tüpraş Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Maçın hakemi Halil Umut Meler olacak.

Derbi mücadelesi, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11'ler şu şekilde:

Beşiktaş: Mert, Onur Bulut, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Amartey, Rashica, Muci, Cenk, Semih

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Sanchez, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Takımların Ligdeki Durumu:

Beşiktaş, ligde çıktığı 27 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 46 puan topladı ve dördüncü sırada yer aldı.

Galatasaray ise ligin lideri konumunda bulunuyor. 27 maçta 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 72 puan toplayarak zirvede yer alıyor.

Eksikler ve Sarı Kart Durumu:

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Tayfur Bingöl ve Gedson Fernandes ile sarı kart cezalısı Bakhtiyor Zaynutdinov, derbide forma giyemeyecekler. Salih Uçan'ın durumu ise maç günü belli olacak. Ayrıca, Necip Uysal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar.

Galatasaray'da ise Hakim Ziyech'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği belirtilirken, Serge Aurier'in durumu belirsizliğini koruyor. Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira ise sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar.

Son Durum ve Formlar:

Beşiktaş, son 6 maçında yenilgi yaşamazken, son 4 resmi maçında kalesinde gol görmedi.

Galatasaray ise Süper Lig'de son 15 maçtır yenilgi yüzü görmedi ve son 8 maçını kazanarak önemli bir galibiyet serisi yakaladı.

Beşiktaş-Galatasaray derbisi, heyecan dolu dakikaların yaşanmasına neden olacak ve futbol severler bu kritik mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.