Hatayspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? İşte muhtemel ilk 11'ler

Hatayspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? İşte muhtemel ilk 11'ler
Trendyol Süper Lig heyecanı Hatayspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadeleyle devam ediyor. İsmail Kartal'ın liderlik ettiği Fenerbahçe, Volkan Demirel'in Hatayspor'una konuk olacak. Maç öncesi detaylar haberimizde!

Trendyol Süper Lig'in kritik maçlarından biri olan Hatayspor - Fenerbahçe karşılaşması futbol severlerin heyecanını arttırıyor. Şampiyonluk yarışındaki önemli maçlardan biri olan bu mücadele öncesinde taraftarlar, maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Ayrıca, takımların muhtemel ilk 11'leri de büyük bir ilgiyle bekleniyor. İşte Hatayspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili detaylar...

Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Hatayspor - Fenerbahçe maçı, 02 Mart 2023 Cumartesi günü saat 19:00'da Mersin Stadyumu'nda gerçekleşecek. Maçın yayınlanacağı kanal bilgisi ise maç gününe yakın tarihlerde duyurulacak. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor!

Muhtemel İlk 11'ler

Hatayspor: Erce, Rivas, Kilama, Maksimovic, Cumali, Görkem, Massanga, Ömer Faruk, Strandberg, Fernandes, Halil

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Çağlar, Bonucci, Ferdi, İsmail, Fred, Cengiz Ünder, Szymanski, Tadic, Dzeko

VAR Hakemi Belli Oldu

Hatayspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Onur Özütoprak olacakken, Mustafa Öğretmenoğlu da AVAR'da görev alacak. Heyecan dolu maç öncesi tüm gözler Mersin Stadyumu'na çevrildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.