Gaziantep’te kadınlar bu sergiyi konuşyor!

Gaziantep’te kadınlar bu sergiyi konuşyor!
Gaziantep'te kentin yetiştirdiği kadın sporcuların hayat hikayelerinin yer aldığı sergi açıldı

Gaziantep'te, şehrin yetiştirdiği başarılı kadın sporcuların yaşam mücadeleleri ve başarı hikâyelerini anlatan bir sergi ziyaretçileriyle buluştu. Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği sergi, kenti yöneten protokol üyelerinin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun katılımıyla Şehitkamil Sanat Merkezi'nde kapılarını araladı.

"Kızlarımıza desteğimizi sürdüreceğiz"

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya sergiyle ilgili düşüncelerini paylaştı: "Gaziantep'ten çıkan kadın sporcularımızın ve onların hayatındaki önemli anları bu sergi aracılığıyla gözler önüne seriyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle hazırladığımız bu sergide, dernek olarak yaptığımız çalışmaları göstermek istedik. Taraftar olarak sporcularımıza olan desteğimizi ve şehrimizin kadın futbolundaki rolünü belgelemek istiyoruz. Amacımız, kızlarımıza verdiğimiz desteği sürdürmek ve uluslararası platformda tanınan sporcular yetiştirerek şehrimizin ismini duyurmaktır."

"Kadınlarımızın yanında olacağımıza söz veriyorum"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da serginin önemine dikkat çekti ve şunları ekledi: "Bu özel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kentimizde kadın sporcularımızın başarılarını kutlamak ve onlara daha fazla sahne sunmak bizim için büyük bir önem taşıyor. Toplumumuzun yarısını oluşturan kadınlarımızın spor alanındaki başarılarını sergi ile daha görünür kılmak ve gelecek nesillere ilham olmasını sağlamak istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.