Gaziantep'in ismini Avrupaya ezberlettiler! Türkiye'nin gururu oldular

Gaziantep'in ismini Avrupaya ezberlettiler! Türkiye'nin gururu oldular
Ülkemiz sportif alanlarda dolu, dolu başarılara hasret kalırken Gaziantep Polisgücü geçtiğimiz haftalarda hem erkeklerde, hemde kadınlarda elde ettiği önemli başarı ile birlikte sadece şehrimizin değil, ülkenin de gururu olmayı başardılar.

İlk etapta erkeklerde Avusturya'nın Viyana şehrinde Euro Hokey'in en iyi 10 takımının katıldığı Avrupa Şampiyonasında kötü başlasa da sonradan açılarak en iyi 5 takımdan birisi olmayı başardı. Ardından Gaziantep Polisgücü Sultanları ile ülkemizde Alanya'nın ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonasında sahne aldı.

SULTANLAR EN İYİ İKİNCİ OLDU

Alanya'da gerçekleşen Euro Hokey Avrupa Şampiyonasında Sultanlar harika iş çıkardı. Grubunda çıktığı maçlarda önemli sonuçlar alarak önce yarı finale ardından ise final yapan Gaziantep Polisgücü, Avrupa ikincisi olarak ülkemizi bir kez daha hokey dalında başarıyla temsil etmenin gururunu yaşattılar. Ülkemize daha önceki turnuvalarda Avrupa şampiyonluğu da kazandıran hem erkekler ve kadınlar bir kez daha kısıtlı imkanlara rağmen elde ettikleri başarılı sonuçlarla büyük alkış aldılar.

KAPLANLAR SONRADAN AÇILDI

Avusturya’nın Viyana şehrinde oynanan Euro Hokey Avrupa Şampiyonasında kötü başlayan Kaplanlar, sonradan açıldı ve aldığı kritik galibiyetlerle Avrupa’nın en iyi 5 takımından birisi oldu.. Antrenör Yusuf Kasım, hokeyde Gaziantep ismini Avrupa’ya ezberlettiklerini ve bunun gururunu yaşadıklarını söyledi.

BU GURUR MEHMET KAPLAN'IN

Hiç kimseden destek almadan yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte zor imkanlara rağmen Gaziantep Polisgücüspor'u ayakta tutmaya çalışan başkan Mehmet Kaplan, başarıdaki en büyük hay sahiplerinden birisi oldu. Genç sporcuların ayakta kalabilmesi adına önemli bir mücadele veren Kaplan, elde edilen şampiyonluğun ardından büyük gurur yaşarken "Hedefimiz her zaman ülkemizi başarıyla temsil etmek ve bunu da layıkıyla yaptığımızı düşünüyorum. Polisgücü sadece sportif başarısıyla değil, gençlerimizi spora kazandırarakta önemli işler yapmaya çalışıyor. Erkeklerde ve Kadınlarda elde ettiğimiz başarı nedeniyle gururluyuz, çünkü başarıya hasret ülkemize böyle bir mutluluk yaşattığımız için. Bu başarıda emeği geçen teknik ekibe ve oyuncu grubuna teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.