TÜRKİYE GAZİANTEP'LE GURUR DUYUYOR! Avrupa Gaziantep'i Konuşuyor! Gaziantep Polisgücü Avrupa 2'ncisi!

TÜRKİYE GAZİANTEP'LE GURUR DUYUYOR!  Avrupa Gaziantep'i Konuşuyor! Gaziantep Polisgücü Avrupa 2'ncisi!
Salon hokeyinde Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en üst organizasyonu Kadınlar Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda (EuroHockey Indoor Club Cup 2024), Gaziantep Polisgücü finalde Alman rakibi Düsseldorfer'a 11-3 mağlup oldu.

Euro Hokey Avrupa Şampiyonasında harikalar yaratan Gaziantep Polisgücü, Avrupa'nın en iyi ikinci takımı oldu. Alanya’da katıldığı Avrupa şampiyonasında yeni bir tarih yazan Gaziantep Polisgücü Kadın hokey takımı Avrupa ikincisi oldu.

Birbirinden güzel sonuçlara imza atan ve son Racınbrux galibiyetinin ardından finalde Düsseldorfer karşılaşan Gaziantep Polisgücü, Avrupa'nın en iyi ikinci takımı oldu. Erkeklerde Avrupa'nın en iyi 5. takımı olan Polisgücü, bu kez kadınlarda katıldığı euro hokey Avrupa Şampiyonasında Avrupa'nın en iyi ikinci takımı olarak bir kez daha gururumuz olmayı başardılar.

MEHMET KAPLAN’IN HAKLI GURURU
Gaziantep Polisgücü Spor kulübü başkanı Mehmet kaplan, Alanya’da Avrupa ikincisi olan takımıyla gurur duyduğunu belirterek, “Sporcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum” dedi.
Mehmet Kaplan, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Kızlarımız turnuva boyunca çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve finalde Düsseldorfer ile karşılaşarak Avrupa'nın ikinci takımından birisi olduk. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.