Gaziantep FK’da Sumudica 'THE COOL MAN'... TÜRK SPOR TARİHİ BÖYLE UMURSAMAZ ADAM GÖRMEDİ!

Gaziantep FK’da Sumudica 'THE COOL MAN'... TÜRK SPOR TARİHİ BÖYLE UMURSAMAZ ADAM GÖRMEDİ!
Hayal kırıklığı MARİUS SUMUDİCA...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Gaziantep FK, kendi sahasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetimindeki Gaziantep ekibi, rakibine 2-0 yenilerek kötü performansını sürdürdü. Saha içinde istenilen sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşayan Gaziantep FK, son 10 maçında yalnızca 1 galibiyet elde ederek hayal kırıklığı yaşattı.

GAZİANTEP FK DÜŞÜYOR!

Maç sonunda Gaziantep FK taraftarları, Sumudica ve oyunculara tepkilerini dile getirdiler. Sahadan mağlubiyetle ayrılan ekip için "Söylesene Sumudica, takım niye oynamıyor?" tezahüratları yapıldı. Bu yenilgi sonucunda Gaziantep FK, topladığı 28 puanla 17. sırada yer alırken, düşme korkusunu daha da yoğun şekilde hissetmeye başladı.

SUMİDİCA GİTMEK İSTİYOR MU?

Sumudica, maç sonrası yaptığı açıklamada, başarısız sonuçlar nedeniyle duyduğu üzüntüyü belirtti ve ligde kalma umudunu sürdürdüğünü ifade etti. Sahadaki mücadelelerine rağmen şansız sonuçlar aldıklarını kaydeden Rumen teknik adam, sezona kendisinin kurduğu bir takımla başladıklarını ve bu durumda değerlendirme yapılması gerektiğini vurguladı. Kendisini taraftarların sevip sevmediğini bilmediğini, ancak onları sevdiğini ve ligde kalmayı başaracaklarına inandığını söyledi. Önlerinde daha 11 maçın bulunduğunu, performanslarının iyi olduğunu ve kısa sürede seriler yakalayarak durumlarını düzeltebileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.