Gaziantep'te Polis Taraftarla Karşı Karşıya Geldi! Gaziantep FK Taraftarından İSTİFA ÇAĞRISI! Olay Medya'dan dev anket!

Süper Lig'in 27. haftasında Gaziantep FK, evinde Rams Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu ve Teknik Direktör Marius Sumudica'ya karşı tepkiler artıyor… Alınan neticenin ardından camiada gergin bekleyiş başladı. Gaziantep FK küme düşecek Mi? Olay Medya Soruyor?

Olay Medya’nın anketi sonrası “Gaziantep FK’ küme düşecek mi?” sorusu gündemdeki yerini aldı. Siz de ankete katılarak düşüncelerinizi aktarabilirsiniz. İşte o detaylar…

MAÇIN ARDINDAN GELEN PROTESTO

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında kendi evinde Rams Başakşehir'e 2-0 yenilerek kötü gidişatını sürdürdü. Bu mağlubiyetin ardından taraftarlar, teknik direktör Marius Sumudica'ya yönelik protestolarını artırdı.

KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

Gaziantep FK, ligde son 10 maçta sadece bir galibiyet alabildi ve lig tablosunda 28 puanla 17. sırada yer aldı.

TARAFLARIN TEPKİSİ

Başakşehir mağlubiyetinin ardından taraftarlar, "Söylesene Sumudica, takım niye oynamıyor?" şeklinde tempo tutarak Rumen teknik adama tepkilerini gösterdi.

SUMUDİCA’NIN DEĞERLENDİRMESİ

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Sumudica, takımın iyi oynadığını ancak galip gelemedikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Ligde kalacaklarını düşündüğünü ve savaşmaları gerektiğini belirtti. Gelecek maçlara umutla baktığını ve takımın performansından memnun olduğunu ifade etti.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, şunları kaydetti:

“Bugün ne söyleniyor bilmiyorum. Aslında iyi oynadık, iyi mücadele ettik. 14 şut attık, gol bulamadık. Rakip 4 şut attı, 2 gol buldu. Bugün aslında maçı hak etmedik. Ligde kalacağımızı düşünüyorum. Bunun için savaşmamız gerekiyor. Bu süreçte Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi takımlarla oynadık. Zorlu maçlar oynadık. Ben ligde kalma şansımızın olduğunu düşünüyorum. Daha önceki gelişimde sezon başında gelmiştim ve takımı ben kurmuştum. Bu sezon ben takımın başında olduğum süreçte 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldık. Ben bu takımı sezon ortasında aldım. Taraftarlar beni sever sevmez bilmiyorum. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ama ben onları seviyorum ve ligde kalacağımızı düşünüyorum. Önümüzde daha 11 maçımız var. Takımın performansı bugün iyiydi. Başakşehir gibi bir takımı domine ettiğimiz söyleyebilirim. Ben buraya geldiğimde son sıradaydık ve birkaç galibiyetle üst sıralara çıkmıştık. Ben yine birkaç maçlık seri yaptığımız zaman buralardan çıkacağımızı düşünüyorum. Çünkü biz şu an İstanbulspor ile aynı durumda değiliz"

OLAY MEDYA’DAN DEV ANKET!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.