Kura çekimi heyecanı başlıyor… İşte Fenerbahçe muhtemel rakipleri!

Kura çekimi heyecanı başlıyor… İşte Fenerbahçe muhtemel rakipleri!
Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinin belirleneceği UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi heyecanla bekleniyor. İşte kura çekimi tarihi, saati ve yayın bilgileri...

Kura Çekimi Heyecanı Başlıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu için kura çekimi heyecanı başladı. Fenerbahçe'nin rakiplerinin belirleneceği kura çekimi, Nyon şehrinde gerçekleştirilecek ve futbolseverlerin büyük ilgisini çekecek.

Kura Çekimi Tarihi ve Yayın Saati

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi, 23 Şubat Cuma günü saat 15.00'te başlayacak. Bu önemli etkinlik, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, kura çekimini Exxen üzerinden takip edebilecekler.

Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri

Fenerbahçe, grubunu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Bu nedenle, Sarı-Lacivertliler kura çekiminde play-off turundan gelen takımlardan biriyle eşleşecek.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri şu şekilde oluştu: Ajax, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Molde, Union SG, Maccabi Haifa, Servette ve Sturm Graz.

Kura çekimi, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Fenerbahçe'nin gelecek adımlarını ve muhtemel rakiplerini belirleyecek bu önemli etkinlik, futbolseverlerin büyük ilgisini çekecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.