Gaziantep FK’lı Ömürcan Artan'dan flaş sözler!

Gaziantep FK’lı Ömürcan Artan'dan flaş sözler!
Süper Ligde en son Galatasaray maçında 11'de çıkan ve 5 ay sonra Mustafa Eskihellaç'ın sakatlığının ardından Samsunspor maçında şans bulan Ömürcan Artan'dan flaş açıklama geldi.

Samsunspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdıklarını belirten genç oyuncu Ömürcan Artan, bu durumun bu şehre, bu armaya yakışmadığını söyledi ve en kısa zamanda toparlanıp hak ettikleri noktaya geleceklerini söyledi. Ömürcan Artan; Bugün taraftarlarımızın önünde belki istediğimiz oyunu sergileyemedik ama iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Şanssız bir gol yedik 1-0 öne geçmiştik. Evimizde bu talihsiz anları pek çok kez yaşadık. Ama olaya iyi yönden bakmak istiyoruz. Çünkü lig henüz bitmedi ve önümüzde daha çok maç var. Burada taraftarlarımızın desteğiyle maçlarımızı kazanabiliriz."

BİR PUAN BİR PUANDIR

Alınan bir puanında küçümsenmemesi gerektiğini ve bu bir puanın bile önümüzdeki haftalarda değerinin anlaşılacağını belirten Ömürcan Artan, sözlerini şöyle tamamladı; "Önümüzdeki haftada içerde oynayacağız. Bir puan bir puandır, bu puanların değerini önümüzdeki günlerde anlayacağız. Kaybetmedik, haftaya da inşallah bu maçın telafisini yine taraftarlarımızın önünde galip gelerek göstereceğiz. Bu durum bu şehire, bu armaya yakışmıyor. İnşallah dediğim gibi bu ligi en iyi yerde bitireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.