Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan’ın Kardeş Acısı
Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan’ın abisi Ahmet Karayılan, geçirdiği kalp krizi sonrası Gaziantep Şehir Hastanesi’nde entübe edilerek yoğun bakıma alındı.
Yayınlanma:
Gaziantep tarım camiasını yasa boğan bir sağlık haberi geldi. Gaziantep Eski Tarım ve Orman İl Müdürü, şu anda Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yapan Mehmet Karayılan’ın abisi Ahmet Karayılan, geçirdiği kalp krizi nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre, kalp krizi sonrası durumu ağırlaşan Ahmet Karayılan, Gaziantep Şehir Hastanesi Kardiyoloji Yoğun Bakım Ünitesi’nde entübe edilerek tedavi altına alındı. Doktorların yakın takibinde olan Karayılan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kaynak:Fevzi Tekin
Sağlık
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.