Kanal 7'de Gaziantep konuşuluyor!

Kanal 7'de Gaziantep konuşuluyor!
Türkiye'nin sayılı kalp damar cerrahlarından, Prof. Dr. Hayati Deniz, Kanal 7'de düzenlenen “Sağlıkla Yaşam” programına katıldı

Türkiye'nin sayılı kalp damar cerrahlarından, kamu hastaneleri eski genel sekreteri olan ve son olarak Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde görev alan Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Hayati Deniz, Kanal 7'de düzenlenen “Sağlıkla Yaşam” programına katıldı. Programın sunuculuğu ise Etiler Hastanesi'nin sahibi tıp alanında öne çıkan isim Prof. Dr. Alper Çelik yapıyor. Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Hayati Deniz ve Prof. Dr. Alper Çelik'in birlikte yaptığı programda tıpta gelinen son nokta, doğru teşhis ve en modern tedavi yöntemleri, günlük hayatta sık sık karşılaşılan hastalık türleri ve bunlara karşı uygulanabilecek pratik çözümler ele alındı. İki ünlü ismin birlikte yaptığı program ise reyting rekorları kırdı.

Öte yandan İstanbul Taksim Meydanında bulunan en önemli diş polikliniğini çalıştıran Diş Hekimi Şule Tuygun ile yine Diş Hekimi Cihan Dölek'in konuk olduğu programda diş teknolojinde gelinen son nokta, diş beyazlatma operasyonu, implant ve gülüş estetiği ile ilgili yapılması ve dikkat edilmesi gerekenler de ele alındı. Yapımcılığını Müzeyyen Gümrükçü'nün, yönetmenliğini ise Faysal Tokmak'ın üstlendiği “Sağlıkla Yaşam” programı reyting rekorları kırarken Gaziantepli doktorların ise programa konuk olması büyük sevinç yarattı.

ekran-resmi-2024-03-07-09-21-58.png

ÜNLÜ SANATÇI ERHAN YAZICIOĞLU'DA HAYATİ DENİZ'İN PROGRAMINA EŞLİK EDİYOR!


Prof. Dr. Alper Çelik ile birlikte Prof. Dr. Hayati Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programa ünlü tiyatro sanatçısı Erhan Yazıcıoğlu'da eşlik ederek programa ayrı bir renk katıyor. Öte yandan Diş Hekimi Şule Tuygun ile yine Diş Hekimi Cihan Dölek'de son programda gelişmelere dair bilgi verdiler.

norm.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.