Cinsel Gücü Uçuran Besinler: Afrodit'in İzinden Giderek Hem Cinsel Hem Bağırsak Sağlığınızı Güçlendirin

Cinsel Gücü Uçuran Besinler: Afrodit'in İzinden Giderek Hem Cinsel Hem Bağırsak Sağlığınızı Güçlendirin
Cinsel sağlık ve bağırsak sağlığının dengesinin basit olduğu düşünülebilir,b u mucizevi afrodizyak besinler, hem cinsel sağlığınızı hem de bağırsak sağlığınızı iyileştirecek ve libidonuzun artmasına yardımcı olacak.

Afrodizyak terimi, aşk tanrıçası Afrodit'ten gelen bir kelime ve genellikle cinsel arzuyu artırdığı düşünülen yiyecek ve maddeleri ifade eder. Bazı yiyeceklerin afrodizyak olarak adlandırılması mitolojik olabilir ancak sağlıklı kan dolaşımını destekleyerek, hormonları dengeleyerek ve enerjiyi artırarak cinsel stamina için oldukça önemlidir. Aynı zamanda sindirim ve bağırsak sağlığı için de faydalılardır ve ruh halinizi olumlu yönde etkileyebilirler.

Cinsel terapist Kat Van Kirk'a göre bu besinler, üreme sağlığını destekleyen bileşenlere sahip. Bu bileşikler, vücut ısısını, kalp ritmini, fiziksel gücü artırarak ve genel uyarılma seviyelerini yükselterek seksi daha kolay hale getirir.

Beslenme uzmanı Serene Poon'a göre çilekler, sağlıklı cinsel hayatı destekleyen gıdalar içerir. Yüzde 149 oranında C vitamini içeren çilekler, cinsel arzuyu artırmada öne çıkıyor.


ÇİLEK

Çilek, cinsel yaşamınızı ve bağırsak sağlığınızı iyileştiren etli kırmızı bir meyvedir. Kyle Crowley, çileğin lif bakımından zengin olduğunu ve özellikle irritabl bağırsak sendromu semptomları için faydalı olduğunu belirtiyor ve bitter çikolata ile kombinasyonunun bağırsak sağlığını iyileştirebileceğini söylüyor.

ÇİKOLATA

Çikolata, amfetamin benzeri bileşenler ve triptofan içerir ki bu da zevk ve haz hissini artırır. Günlük çikolata tüketimi kadınlarda cinsel isteği artırabilir, bu Journal of Sex Medicine dergisinde de yayınlanan bir araştırmayla desteklenmiştir.

İNCİR

Erotik formu ve dokusuyla incir, cinsel duyguları uyarmada kullanılıyor. Ayrıca Lisa Richards'a göre incirlerdeki amino asitler, cinsel hormon üretimini destekleyerek dayanıklılığı artırabilir.

KUŞKONMAZ

Kuşkonmaz, aspartik asit içeriyor ve vücuttaki fazla amonyağı nötralize ederek yorgunluk ve cinsel ilgisizliği önleyebiliyor. Lif kaynağı olması sebebiyle sindirim sistemi için de faydalıdır.


ACI BİBER

Acı biber cinsel yaşamı canlandırır ve bağırsak sağlığını artırır. Karıncalanma hissine neden olan ve epinefrin ile endorfin salgısını artıran acı biber aynı zamanda kan dolaşımını ve testosteron düzeylerini iyileştirebilir. Bağırsak sağlığını, faydalı bakteri sayısını artırarak iyileştirebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.