Cinselliğe Müthiş Faydaları Var! Düz Duvara Tırmanıcaksınız

Cinselliğe Müthiş Faydaları Var! Düz Duvara Tırmanıcaksınız
Çiftleri etkileyen cinsel sorunlara doğal bir çözüm sunan karanfil ağacı, iktidarsızlık gibi konularda cinsel arzuları artırma özelliğiyle dikkat çekmektedir.

Doğal besinlere yönelik artan talep, insanların sağlıklı beslenme ve yaşam tarzlarını daha çok önemsediklerinin bir göstergesidir. Bu anlamda Molük adaları kökenli karanfil ağacı, tropikal iklimde yetişmesiyle ve cinsel performansı artırma özelliğiyle öne çıkmaktadır.

İKTİDARSIZLIK NEDİR?

İktidarsızlık, yani tıp dilinde erektil disfonksiyon, erkeklerde cinsel ilişki sırasında penisin yeterli sertliğe ulaşamaması durumudur. Herkesin zaman zaman karşılaşabileceği bu durum, eğer düzenli olarak yaşanıyorsa problem olarak kabul edilir.

CİNSELLİĞE MÜTHİŞ FAYDALARI VAR

Karanfil ağacının çiçek tomurcukları sadece baharat olarak değil, aynı zamanda yağ formunda da insan sağlığına bir dizi fayda sunmaktadır. Karanfil yağı, hidrokarbür, euganol, salisilik asit ve karyofilin gibi etkili bileşikler içermekte ve bu sayede hoş bir koku ile acı bir tat sunmaktadır. Bunun yanı sıra, antibakteriyel, ağrı kesici, uyarıcı, sindirimi kolaylaştırıcı, iştah açıcı, ishal önleyici, yorgunluk giderici ve cinsel gücü artırıcı etkilere sahiptir.


NASIL TÜKETİLİR?


Karanfil tomurcuklarının kaynar suda demlenerek elde edilen infüzyonu içmek de sağlığa katkıda bulunabilir. Günlük birkaç bardak bu infüzyon, ılık olarak tüketilebilir. Ayrıca, ağız kokusunu önlemek ve diş sağlığını korumak için de kullanılabilir. Karanfil tanesini ağzınızda bekletmek veya ağrıyan dişe yerleştirmek, diş çürüklerini önleme ve diş ağrılarını hafifletme konusunda da etkilidir. Karanfil yağı, pamuk üzerine damlatılarak aynı amaçlarla kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.