Gaziantep'te Sosyal Medya Bu Haberle Sarsılmıştı! Müjdeli Haberi Vekil Ali Şahin Duyurdu

Gaziantep'te Sosyal Medya Bu Haberle Sarsılmıştı! Müjdeli Haberi Vekil Ali Şahin Duyurdu
Gaziantep'te çocuk hematoloji alanında görev yapan tek doktorun özel hastaneye geçmesi, kentte büyük bir ses getirdi. Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, vatandaşların endişelerini gidermek için yeni bir Çocuk Hematoloji Hekimi ataması yapıldığını duyurdu.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hizmet veren Çocuk Hematoloji ve Onkolojisi Bölümü, tek hekimin ayrılmasıyla hizmet vermekte zorlanıyordu. Bu durum sosyal medyada gündem oluşturdu ve kamuoyunun tepkisine sebep oldu. Vatandaşlar, bölgede kritik öneme sahip bu alanda etkin bir doktor bulunmamasından dolayı endişelerini dile getirdiler.

MÜJDEYİ VEKİL ŞAHİN VERDİ

Milletvekili Şahin söz konusu endişelere son veren bir açıklama yaptı. AK Parti'nin Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, hem yaşanan tartışmaları sonlandıracak hem de Gaziantep halkına müjde verecek bir gelişmeyi paylaştı. Milletvekili Şahin, yaptığı açıklamada "Yeni atanan hematoloji uzmanımızın en kısa süre içerisinde şehir hastanemizde göreve başlayacağı ve muhtemelen ilave bir atamanın daha yapılacağını" belirtti. Şahin, "113. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası'nda atanmış olmasına rağmen kişisel sağlık sorunları sebebiyle göreve başlayamayan ilk çocuk hematoloji hekimimiz de, sağlık problemlerini çözmesi halinde görevine başlayacak" ifadelerini kullandı. ekran-resmi-2024-01-16-14-28-21.pngekran-resmi-2024-01-16-14-28-13.png

Haber: Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.