Müthiş Maç..!

Son zamanlarda seyrettiğim en güzel maçlardan bir tanesiydi. Maçın başından sonuna kadar iki takımda harika bir futbol gösterisi sundu. Biz iyi başladık hemen öne geçtik, sonra bir anda üst üste iki gol ve mağlup duruma düştük. İkinci yarıda Kitsou, Vetrih ve Muhammet Demir hamleleri ile oyun üstünlüğünü ele geçirdik ve beraberliğide yakaladık. Son 15 dakika adeta oyun bir o tarafa, bir bu tarafa gitti geldi. Resmen Rus ruleti gibiydi. Biz direkleri döverken, kaleci Münir inanılmazdı çizgiden, cepheden, yandan topları çıkarırken onlarda başa baş pozisyonlarda inanılmaz gollleri kaçırdılar. Ama maçın kırılma anları önce genç kaleci Burak Bozan'ın 76. Dakikasında Diouf'un şutunu ayaklarıyla çıkardığı top ve 95. Dakikada Papy'nin inanılmaz müdahalesi ile mağlubiyetten kurtulduk.

Kısaca inanılmaz keyifli bir maçtı. Hele bu takımın Perşembe günü 120 dakikalık kupa ve deplasman mücadelesi bunun yanında tüm camianın yarı finale kilitlendiği kırılganlık ve mental çöküşten sonra toparlanmak kolay değildi.

Lütfen bu takımla ilgili alt sıralar ve küme hesabı yapmayın. Hakikaten kendi evinde 31 puan, deplasmanda 6 puan totalde 37 puan toplayan küme düşme hattındakiler ile arasında 10 puan olan takımlar yerine, üstlerdeki takımları nasıl geçerizin hesabını yapalım.

Tebrikler çocuklar...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi