Gaziantep FK’da suçlu Okan Eroğlu mu?

Erol Bulut, 15 transfer ve yapılan hatalar bir yana istifa eden İdari Menejer Okan Eroğlu. Olacak iş değil. Yani tek suçlu Okan Eroğlu mu? Bu transferleri getirenler, bu transferlere imza atanlar ve alınan sonuçların sorumluları nerede? Tamam herkes istifa etsin demiyorum. Ama, suçlu Okan Eroğlu’nun seçilmesi ve herkesin kendini kurtarma çabasına girmesi şaşırttı beni.
Siz, sezon başı 15 transfer yapın ve hiçbirini oynatamayın. Üstelik dövizin uçtuğu şu günlerde kur farkıyla kulübün zararı 100 milyon TL’ye çıkmış ama kimse suçlu değil. Tek suçlu Okan Eroğlu… Yazık günah…
Alınan sonuçların, oynanan futbolun ve oynatılamayan oyuncuların suçlusu kim? Gaziantep Futbol Kulübü, şu ana kadar 15 puan topladı ve şu anda aslında 25 puan olmalıydı. Fakat, gelinen noktaya bakıldığında açıkca bir başarısızlık var. Bu başarısızlığın faturası da alt kademedeki birine kesilmesi üzüyor insanı. Ama, birilerinin çıkıp “DUR” demesi gerekiyor. Çünkü, bu kadar harcanın paranın karşılığı böyle futbol, böyle oyun, böyle bir kadro olamaz. Bu transferleri yapanların ve transferlere imza atanların da Okan Eroğlu kadar suçlu. Dilerim, durulmayan suyun biran önce durulması..

KAMİL OCAK İSMİNE SEVİNDİM
Güzel işlerde oluyor.. Gaziantep sporuna damga vuran, yıllar önce bu şehre tesisler kazandıran dönemin spor bakanı merhum Kamil Ocak’ı bir kez daha saygıyla anıyorum. Stadın, salonun yıkılmasından sonra Kamil Ocak isminin yaşatılması için, yeni stadyuma isminin verilmesi için inanılmaz mücadele ettim. Yazdım, konuştum, söyledim ama bir türlü yeni stada Kamil Ocak ismi verilmedi. Nihayet, başta sayın valimiz Davut Gül olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum. Kamil Ocak ismi bundan böyle Spor Lisesi’nde yaşayacak. Bu önemli bir kurumda ve eğitimin olduğu bir yuvada Kamil Ocak isminin olması beni duygulandırdı. Olması gereken buydu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi