Liverpool ve Gaziantep Futbolu.!

Liverpool takımı 35 yıllık malzemecisi Graham Carter'ı geçen hafta ligin son maçında emekliye uğurladı.
Son maçta Liverpool 'un abidesi Anfield'ın çimlerinde kulüp başkanı, yöneticiler, teknik direktör Kloop ve futbolcular iki tarafa dizilerek bu tarihi emektarlarını alkışlarla uğurlarken başkan ve yönetim plaket verdi. Sitelerinden ise kırmızılılar ile geçen 35 yıl,yıl her şey için teşekkürler Graham ifadelerini kullandılar.
Ayrıca 1981 yılında yani 40 yıl önce bu tarihte Paris 'te Şampiyonlar liginde Real Madrit 'i Alan Kennedy 'in golü ile 1-0 mağlup ederek şampiyon oldukları için Alan Kennedy 'i Anfield'de o kupayı tekrar kaldırtıp onore ettiler ve ömür boyu kendisine tahsis edilen koltuğuna alkışlarla eşlik ettiler.
Gaziantep Futbolu mu....?
Bizim emektar ve unutulmaz tek formayı, topu namusu gibi görüp kaptırmamak için savaşan Ahmet Boyunalan yani namı diğer Porno Ahmet 'in emeklilik ikramiyesini vermemek için hırsız damgasını vurup gönderdiler.
Gaziantepspor 'un efsane masörü Cemal Cenk kalpten gitti ama gönüllerden sildiler. Ne arayanı, ne soranı, ne hatırlayanı kaldı.
Türk ve Gaziantep futbolunun efsanesi Talat Özkarslı yani Koçero 'nun asgari ücret maaşını kestiler.
Sakıp Özberk Gaziantep futbolu ve teknik adamlığının yüz akı parkinson o iyi ki kimseyi hatırlamıyor, kahrolurdu çünkü kendisini kimse hatırlamıyor.
Kamil Ocak efsane bakandı. O zamanın şartlarında stad, salon yaptı, bırakın hatırlamayı yaptıklarını yıktılar, adını bile sildiler.
Gaziantepspor için emek veren, para veren, mesai veren teknik direktör ve yöneticiler kendi evimizdeki maçlara rakip kontenjan listesinden girdiler.
Vefa mı...!
İstanbul 'da semt, Boza, Kulüp ve Lise adı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi