Kaybeden Yok !

38 puanlı Gaziantep FK ve 32 puanlı Antalyaspor iki takımında hedefleri öyle ütopik değil. Antalyaspor altındaki tam 12 takımdan biraz daha uzaklaşmak, ligin sonlarına doğru küme düşme savaşı vermeme derdinde. Gaziantep FK ise Alanyaspor, Hatay ve Karagümrük ile 5. Sıra mücadelesi veriyor.
Geçtiğimiz hafta Karadeniz'de Trabzonspor önünde savaşan, mücadele eden, korakor oynayan takım şanssız bir golle yenilmişti. Bu kez Pinto ilginç bir şekilde Ertuğrul'un yerine kendi kontenjanından Miranda'yı oynattı. Forvette Corona testi pozitif çıkan Muhammet Demir'in yerinde Andrea vardı. Ama Andrea çok yumuşak kalıyor. Bu ligte belki plajda oynar ama temaslı, savaşan, ikili, üçlü savunma oynayan bu takımlara karşı kayboluyor. Havada yok, yerde yok, adam geçmiyor, şut atmıyor o zaman gol ölü toplara kalıyor. İki takımda zaman zaman oyun planlarından değil, bireysel hatalardan pozisyonlar verdiler. Ama bunları iki takımda değerlendiremedi. Böylece soğuk havada, tatsız, tutsuz sıkıcı maçta puanlar paylaşıldı. Aslında puan cetveline baktığımızda, yada oynanan oyun, maç sonu değerlendirmelerinde herkes mutluydu. Yani bir puan bize, bir puan Antalyaspor'a, bir puanda Arda Kardeşler'e gitti.
Yani aslında kaybeden yok. Olan ekran başında sıcak evlerinde gol, mücadele pozisyon bekleyen izleyiciler ile bu soğuk havada , iki saat iliklerimize kadar donma pahasına bu sıkıcı futbolu izleyen bizlere oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi