Spor Günü..!

Pazar günü kahvaltı sonrası oturdum tv başına 12 dev adamın dünya kupasındaki ilk maçını izlemeye. Çin 'de yapılan bu turnuvada rakip Japonya ama bizim takım maça inanılmaz bir savunma ile Japonlara potayı göstermezken Melih'in üçlük şovuna Ersan, Furkan ve Buğrahan eşlik edince farklı bir skor geldi. Arkasından Avrupa şampiyonası ve filenin sultanları Hırvatistan önünde. O da farklı bir duygu ve farklı heyecan.
Derken geldik Gazişehir takımına;
İlk iki haftanın futbol ve mücadele olarak beklentilerin çok altında kalan takım bu nedenle Gençlerbirliği önünde farklı galip gelmesine rağmen protestolar eşliğinde yuhlanarak gönderilmişti.
İşte bu ortamda Sivasspor deplasmanına gidildi. Takımın önümüzdeki haftalardaki en önemli test maçlarından biriydi. Sivasspor takımı evinde Beşiktaş 'a üç atmış bir takımdı. İlk iki haftaya göre biraz daha derli toplu başladık. İlk dakikalardaki baskıyı atllattıktan sonra inanılmaz bir dakikada harika bir golle öne geçtik. Bu gol hem moral hemde takıma güven aşıladı.
Ama ikinci yarı Rıza Çalımbay 'ın Kone hamlesi ve çift santrofora dönmesi ile defans dengemiz bozuldu ve gol geldi.
Sonra direndik ve karşıladık.
Bizim takım yumuşak takım ve halen her alanda inanılmaz pozisyon hatası, kademe ve bireysel hatalar yapıyoruz. Ama lige verilen bu arada deplasmanda alınan puan harika puan.
Ama bu takımın çok eksiği var böyle biline

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi