Deprem, Galibiyet, Ahlak...!

Geçtiğimiz hafta Merkezi Elazığ olan 6. 8 şiddetiyle sadece Elazığ değil tüm bölge sallandı tabiî bizde ve epey korktuk ve endişelendik.
Bugünde Gaziantep Kalyon Stadında oynadığımız futbol, attığımız goller ve aldığımız farklı galibiyet ile hem Sivas'ı hemde türk futbolunun zirvesini 5.1 şiddetinde salladık. Ligin ikinci yarısında iki haftadır sıfır çeken takımımız üç puanın çok ötesinde bir galibiyet kazandı.
Bu galibiyet birleşmiş milletler gibi bir takım olan Gaziantep FK' yı kenetledi ve takım olma yolunda epey mesafe kaydetti.
Ayrıca ara transfer döneminde gelen Maksim yıllar önce gelen Maksim Romascenko gibi bir sağ, bir sol köşeye yetmedi bir asistle hem Sivas'ı yerle bir etti, hemde zirvede deprem etkisi yarattı.
Bu arada Şumudica yine yaptı yapacağını takım saha içinde coşmuş, tabelada farkı yakalamış, tribünler inanılmaz ambians ile destek verirken ne işin var senin rakip futbolcularla, rakip teknik direktör ve yardımcıları ile dalaşmaya onları üstüne salmaya tribünleri germeye.
Ama malzeme bu kumaş bu bu adam yakında tüm süper lig kulüpleri değil hakemleri rakipleri takımları bize düşman eder.
Eh ne diyelim Büyük lider Atatürk " ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim " derken eksik söylemiş buna teknik direktörleride eklemek lazım mış.
27 puan müthiş, bu galibiyet harika ama bu teknik direktör hakikaten çok itici.
Lütfen empati yapın ve rakip takım olarak bu Şumudica size neler hisettirirdi.
Çok iyi diyorsanız hayırlı olsun " sini tabakta hıyar böyle bir teknik adam size uyar "

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi