50 bin Euro ve menejer.!

Ben puanları, son dakika yediklerimizi attıklarımızı, penaltıları, kırmızı kartı ve antebin hamamlarını değil, geçtiğimiz hafta içinde yaşanan 50 bin euro, menejer ve telefon trafiğinin perde arkasının iyi araştırılmasını gerçeği öğrenmek istiyorum.
GFK Teknik Direktörü Şumudica geçtiğimiz hafta içi yapılan antreman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada " geçen hafta bir oyuncu önerildi. Türkiye 'den iki menejer beni aradı. Bu futbolcuyu kabul etmem için menejerler bana 50 bin euro teklif etti " dedi.
Peki bu ne anlama geliyor, bunun üzerinde duruldu mu ?
Basın, başkan, yönetim, kamuoyu neler oluyor bu adam ne diyor dedi mi ?
Burada resmen Şumudica şunu kastetmiyor mu ?
Kulüp tarafı bir futbolcuyu beğenmediğim, iyi de olmayan bir futbolcuyu yüksek maliyete transfer etmek istiyor, buna ben engel olunca menejerler bana rüşvet teklif ettiler diye suçlama yapıyor.
Menejerler bilmiyorlar ki yahu bu teknik direktör 50 bin euroyu başkanın, yönetimin yanında soyunma odasında eşofmanın cebinden çıkarıp prim veriyor.
Onun için sorgulanması gereken konunun biri bu, diğeri Romen Alibec bizim kulüpten kaç euro istedi, Kayserispor'a kaç euro'ya gitti.
Diğer bir konu da antebin hamamları çalıp Şumudica tribünde oynarken, onlara yah, halay çeken idari personele siz ne yapıyorsunuz. Allah aşkına.
Bu arada Fanatik turizm, menejer, bilet ilişkileri, transfer, cümbür cemaat tatiller hepsinin istihbaratı geliyor. Teyid ve sağlam belgeler bekliyorum.
Bu kulübün parası beyt-ül mal, bilginiz olsun.
Şimdi bu soruların cevabını bekliyorum. Sonra hep birlikte naip hamamına ve oynamaya. Ne dersiniz, iyi olmaz mı?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi