Gaziantepsporlu Amigoların 100 dolarlık rüyası.!

Gaziantepsporun popüler yılları takım hem Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Gaziantepspor Başkanı olan Celal Doğan'ın popülaritesi ve liderliğine Asım Atmaz'ın futbol bilgisi, idari, teknik anlamdaki becerisi ile hem Türkiye liginde hemde Avrupa'da pupa yelken gidiyor. Hepimiz mutluyuz, her gün Dülük'teki Celal Doğan tesislerindeyiz. Hem takımı takip ediyoruz, hem başkan Celal Doğan ve yöneticiler geliyor, teknik heyet espriler, fıkralar gırla gidiyor.
Bu arada bir gün Gaziantep'in önemli simalarından ve iş adamlarından birinin cenazesine katıldık. Namaz, dua, defin derken bu arada başkan Celal Doğan, Sanko Holding yönetim kurulu başkanı Abdülkadir Konukoğlu, rahmetli Naci Topçuoğlu, İhsan Yıldırım, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan ayrılırken hep birlikte sohbet ediyorlar, bende birlikteyim. O arada bizim emektar amigolar ayrılmaz üçlü Hacı, Reşit ve Mahmut ellerini havaya kaldırarak dualar, iltifatlar ederek gruba doğru geliyorlar. " İşte memleketin sporda, sanayide imparatorları, babaları, hayırseverleri " diyerek binbir dua, övgüler havada uçuşuyor.
Bu arada başkan Celal Doğan " oğlum durun lan burası mezarlık " filan derken üçü birden Abdülkadir Konukoğlu ve Celal Doğan Başkana dönerek " Valla dün Abdülkadir Konukoğlu'nun babası Sani Konukoğlu babamız ile Celal Doğan'ın annesi Elif anamızı rüyamızda gördük " dediler.
Doğan ve Konukoğlu'da " Yahu hayırdır biz zor görürken, sizlerin rüyalarından nasıl çıkmıyor, nedir bu işin sırrı " diyerek güldüler.
Tabii amigo bunlar ;
" Valla başkanlarım hem Sani Baba, hem Elif Anne bizlere rüyamızda oğlum biz şimdi hak dünyadayız, sizler yalan dünyadasınız. Sizlere Abdülkadir ve Celal iyi bakıyorlar mı, harçlıklarınızı veriyorlar mı " deyince ortalık yıkıldı. Bizim grup neredeyse mezarlık olmasa kahkaha atacağız. Bu arada başkan Celal Doğan ve Abdülkadir Konukoğlu amigolara dönerek " Bari bu kadar net rüya gördünüz, konuştunuz, sohbet ettiniz, kaç para vereceğimizide söyledilermi " deyince üçü birden " Başkanlarım amerikan parası galiba 100 dolardı " deyince üçüde Celal Başkan ve Abdülkadir Konukoğlundan 100'er doları aldılar.
Tabii şimdi ortada şimdi ne efsane başkanlar, ne takımlar, ne böyle muhabbetler, espriler, tutkular, amigolar ve 100 dolar kaldı....!
Umarım bu anılar ve fırsat buldukça yazdığım günlük yazılar sizleri sıkmıyordur.
O zaman siz lütfen yorumlar ve beğenilere devam.
Bende anılara yazmaya.....!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi