Soner Örnek..!

1989 Gaziantep doğumlu.
1.92 boyunda.
Sırım gibi, levent gibi stoper...!
Pazar günü eski hocamız Mehmet Altıparmak'ın çalıştırdığı Hatayspor maçında oyunun artık sıkıştığı, kalp ritimlerinin tavana vurduğu, herkesin sahada ve ekran başında tirtir titrediği bir ortamda Soner 91. dakikada oyuna girdi, 93'te kafayı çaktı, golünü attı ve Hatayspor'u süper lige taşıdı.
Bu çocuğu dört yıl önce yalvar, yakar, minnet, rica Osman Toprak döneminde, Hakan Kutlu'nun teknik adamlık yaptığı sezonda zorla transfer yaptırdım. Adım menejere, komisyoncuya çıktı bazı şerefsizler tarafından.
Çocuk geldi buraya, yüzüne bakılmadı, forma verilmedi, sıradan topçu muamelesi yapıldı, paralı lejyonerler, 37, 38, 39 yaşındaki topçular kan emici istanbul tayfaları tarafından getirildi.
Soner efendice bekledi, ligin bitimi ile birlikte hakkını helal et kenan abi diyerek Hatayspor'un yolunu tuttu.
Orada hep oynadı, hep kadroda oldu ve pazar günü Keçiörengücü maçında kariyerinin ve Hatayspor tarihinin en önemli golü ona kısmet oldu.
Burada Soner Örnek gibi futbolcuların yüzüne bakmayanlar, bizi komisyonculuk, menejerlik ile suçlayanlar Ali Tandoğan, Çağdaş Atan, Mehmet Nas, İlker Avcıbay, Salih Sefercik gibi yaşları 37 ile 40 arası futbolcuları getirmişlerdi.
Acaba Soner'in gollerini ve Hataysporun şampiyonluğunu izlerken bunlar utanıyorlar mı ?
Bu arada Soner için Mehmet Şahan hocanın hakkını teslim edelim. Onu gittiği her takıma Eyüpspor'a, Tokatspor'a, Şanlıurfaspor'a hep götürdü, oynattı ve Hatayspor'a transferinde kefil oldu.

Mehmet Yiğit....!
1991 Gaziantep doğumlu.
1.90 stoper
Gaziantepspor Paf takımından yetişip, yüzüne bakılmayıp gönderilenlerden. O gittiği her takımda Şahinbey gibi, Şehitkamil gibi, Karayılan gibi 27 numaralı forma sırtında aslanlar gibi oynayıp, savaşanlardan. Şanlıurfa, Karşıyaka, Elazığ, Hatay ve şimdi Osmanlıspor'da takım kaptanı.
Alın size iki stoper, iki sırım gibi delikanlı, iki 1.90'lık ikiz kuleler yıllardır siz adı sanı belirsiz, sadece dolar ve euro için savaşanlara, siyahilere, sırplara, romenlere bu şehrin paralarını ve formalarını verdiniz. Bu aslan parçalarını göz ardı ettiniz.
Yatacak yeriniz yok be sizin....!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi