Sivasspor, Mecnun Otyakmaz ve Vali Gül.!

Mecnun Otyakmaz, 1965 Ortaköy Sivas doğumlu. 2001 yılında genel koordinatör, 2002 yılında yönetici, 2004 yılında başkan yardımcısı ve 2005 yılında başkan. Sivassporu o yıl süper lige çıkardı. Yetmedi bir kaç kez şampiyonluğa oynattı, yetmedi şampiyonlar liginde, Avrupa liginde Türkiye 'yi temsil ettirdi.
Peki bu işin sırrı nedir?
Sivas şehrinin sanayisi yok. Zengini yok, parası yok, nüfusu yok. Mütevazi bir iç Anadolu şehri.
Peki nasıl oluyor, bu takım 15 yıldır süper ligte ses getiriyor. Her sezon başı ve devre arasında bizim gibi belediye ve valiliğe gidip para vermezseniz ben istifa ederim diyen, başkan ve yönetimi yok.
Sahiden sayın Gaziantep valim Davut Gül siz Sivas 'ta görev yaptınız acaba Mecnun başkan size, belediye başkanına getirip kulübün anahtarını teslim ederim deyip tehdit etti mi ?
Şehir. Valilik, belediye, sanayiciler para verdi mi ?
Zorla forma sattınız mı?
Ben biliyorum da, isterseniz orada görev yapan biri olarak siz cevap verin?
Onun için bize ihracaat, ithalat, parite, sanayi, siyaset bilen değil futbolu bilenler lazım.
Asım Atmaz 'lar, Mecnunlar lazım. Yoksa her sezon 200 trilyon toplar brezilya, senegal, Kamerun, romen, fildişi ve diğer yabancı oyunculara dağıtır üstünede Şumudica eşliğinde antebin hamamlarını oynarız.
Sayın valim bizim antepin Meşhur bir özdeyişi vardır, arasada dilenir, kalealtında sadaka verir diye, bu son üç yıldır Gaziantep FK bu şekilde bilginiz olsun

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi