Sıfır Dost….!

Gaziantep FK’nın maçları 90 ve artılarda sonuçlanıyor. Karagümrük maçında 90 +’larda yediğimiz golle puanları kaybederken, Göztepe ve Trabzonspor maçlarında 90’larda gelen penaltılar ile puanları aldık.
Gaziantep FK’da garip işler oluyor. Spekülasyon, demeç savaşları, menejer telefonları ve Şumudica şov artarak devam ediyor.
Dün gece Trabzonspor önünde ilk yarıda neredeyse sıfır pozisyonla oynarken, altı, yedi tane pozisyon verdik ve kaptan yine kurtardı, çıkardı. Santrofor Muhammet Demir maçın başında sakatlanırken, onun yerine giren Andrea resmen yokları oynadı. İkinci yarı taçtan garip bir gol yedik. Süper lig seviyesinde taç ve kafa, gol olmaz. Sonra oyuncu değişiklikleri ile Cenk ve Kozulj’nin sprintleri ve Trabzonspor takımının skoru koruma iç güdüsü ile geriye yaslanması ile rakibin üstüne gitmeye başladık. Bu arada Fırat Aydınus’un göremediği veya vermediğini, Var gösterdi ve verdirdi. Bu arada Şumudica sezonun ilk kırmızı kartını yedi. Maksim geçen hafta deplasmanda Göztepe maçında olduğu gibi yine 90’da soğukkanlı bir şekilde topu filelere gönderdi ve yine olası krizleri, istifaları, kavgaları 15 günlüğüne buzdolabına koydu. Bu arada Trabzonspor yedek kulübesi ile Şumudica arasında daha sonra bizim yedek kulübeside oyuna girince maç uzun süre saha dışında devam etti.
Maç bitti ve hoparlörden anteplim türküsü eşliğinde Şumudica çiftetelli oynadı, göbek attı, yahlar çalındı. Trabzonsporlu yöneticiler şeref trübününde, oyuncular sahada, kulübede, soyunma odasının koridorlarında çıldırdı.
Son üç haftadır puanlar tek tek alınıyor. Dört maçta üç puan ve dokuz kayıp eğer bize göbek attırıyorsa vah halimize.
Puanlar ve maçlar kazanılır, kaybedilir ama biz bu ligde ve rakiplerimizde tüm sempatimizi, sevgimizi kaybediyoruz. Yani şu anda neredeyse sıfır dostumuz kaldı, bu alemde.
Dostluk, fair play, çokta önemli değil diyorsanız, koyun sizde antepliyi geçin Şumudica’nın karşısına atın göbekleri.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi