Konukoğlu ve Büyükekşi!

Herkes şaşkın..!
Herkes ne olduğunu Puzzle gibi çözme uğraşında...!
Herkes Adil Konukoğlu neden gidiyor, Mehmet Büyükekşi nereden çıktı diyor.
İki sezon verdiği maddi ve manevi savaş, ailesinden, işinden, sağlığından verdiği mücadele sonrası takımı şampiyon, şehrini yeniden süper lige çıkaran Adil Konukoğlu buranın hazzını, manevi rantını yaşamadan nereye gidiyor.
Öncelikle Konukoğlu neden bırakıyor?
Adil Konukoğlu bu yılın sonunda holdingin başına geçiyor.
Dünyanın ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde tam 68 dev şirket. Binlerce çalışan ve yatırım kolay değil bu kadar işin arasında kalıp sonrada süper ligte takım yönetmek.
Ama bırakırken Aziz Yıldırım gibi devasa borçlar,Âenkaz bırakmıyor. Tek kuruş borcu olmayan A.Ş. yapılmış ve halka arza hazır hale getirmiş aynı zamanda bu sistem nedeniyle yani 72 altın hissenin belediyeler, odalar ve çeşitli iş adamları tarafından alınması nedeniyle arkasında her zaman güçlü bir destek.
Tabii kendisi ve arkadaşları da her zaman yeni yönetim ve takımın yanında olacaklar.
Neden Mehmet Büyükekşi?
Mehmet Büyükekşi dünyanın en büyük ayakkabı üreticisi ve tam 150 ülkede zincir mağazaları olan FLO'nun başında. Yani dünyaya ayakkabı giydiren birisi. Aynı zamanda Kinetik spor markası ve ayağınıza giydiğiniz her şey de varlar.
İstanbul da önemli yatırımları var.
Yıllarca TİM başkanlığı yaptı ve ülkenin ihracat hamlesinde önemli rol oynadığı gibi THY'nin bugünlere gelmesinde yönetim kurulu üyesi olarak önemli başarılara imza attı.
Kısaca Adil Konukoğlu yönetiminden sonra sıradan biri gelmiyor ayrıca herkes Konukoğlu yönetiminde nasıl olsa başkan var deyip maddi ve manevi topa gitmiyordu.
Ama Mehmet Büyükekşi yönetiminde herkes elini taşın altına koyacaktır.
Zaten kulübün A.Ş. olması 72 hissenin oluşması ile kulüp yönetimi artik başkanın iki dudağı arasında olmayacak ve istediği gibi borçlanma ve kulüp delege yapısıyla her dediğini yapamayacak.
Gaziantep futbol ve süper lig açısından gerçekten şanslı bir dünya markası Konukoğlu şehri yeniden süper lige taşıdı, diğer bir dünya markası FLO, Kinetik ve Ziylan grubu bayrağı devraldı.
Ya bu iki grub olmasaydı, çevrenize bakın Mersin nerede ?
Onun için
Dünya da Türkiye, Türkiye 'de Gaziantep
Diyenler iyi ki varlar.

Â

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi