Milli Takım!!

Fransa maçı ve sonrası şunu gösterdi ki ;
Milli takım çözüm sürecidir!.!
Milli takım bu ülkenin ilelebet bekasıdır!!
Milli takım bu ülkenin, sevgi, kardeşlik, barış ve birlikte yaşamanın teminatıdır!!
Milli takım İzmir'in dağlarında çiçekler açtıran, Konya'da ceddin nedeni söyleten, Trakya'da balkan marşlarını dinleten, Karadeniz'de horon teptiren, Güneydoğu'da halay, Hakkari'de dağlarına bahar gelmiş memleketimi birlikte harman edendir!!
Milli takım Sivas'ta Aşık Veysel'i, Kırşehir'de Mahzuni Şerif'i, Denizli'de Özay Gönlüm'ü, Bursa'da Zeki Müren'i, İzmir'de Sezen Aksu'yu Gaziantep'te Edip Akbayram ve Ömer Lök,ü, Karadeniz'de Kazım Koyuncu'yu bir potada eriten, dinleten, hüzünlendiren karmadır.
Milli takım siyasal kutuplaşmanın, öfkenin panzehiridir..!
Milli takımın galibiyeti deprasyon ilaçlarının çöpe atılıp, onun yerine elindeki bayraklarla caddelere, dağlara, denizlere, yaylalara, ovalara çıkıp " Türkiye " diye bağırmaktır.
Milli takım Münir Özkul ile kaybettiğimiz babacan aile babasını, Adile Naşit ile fedakar anneyi, Tarık Akan ve Filiz Akın ile saf, temiz, sevgiyi yeniden yaşabilmektir.
Milli takım galibiyeti sonrası Diyarbakır , İzmir, İstanbul, Hakkari, Van, Trabzon, Samsun, Adana, İzmir, Kars, Edirne kısaca tüm Türkiye'nin meydanlarında aynı anda, aynı zamanda çıkıp hep birlikte bayrak sallayıp, sevinmektir.
Milli takım her şey güzel olacak ile daha da güzel olacak, mitili atacak ile her türlü siyasal karşıtlığı elinin tersi ile bir tarafa iten toplumun siyasilere ve onun dalkavuk silahşörlerine hadi oradan deyip hep birlikte bayrakları ile Türkiye diye bağırmasıdır.
Seviyorum bu güzel oyunu, iyi ki 40 yıldır bu oyunun içindeyim!
Evet 23 Haziran seçimleri için mitili siyasiler İstanbul'a attılar ama biz yorgan ve döşeği millet olarak 2020 Avrupa Şampiyonası için İskoçya ve İrlanda'ya attık haberiniz olsun.

Â

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi