Üzülmeyelim ,Masterchef'teyiz...!

Bu takım son sekiz haftada sadece bir kez galip gelebilmiş. O da gelenden, gidenden beş yiyen ve parasız pulsuz takıma 90 + larda gelen golle.
8 haftada alınan puan 6 kaybedilen 18 puan. Bunun karşılığında Şumudica 'nın mevcut sözleşmesinin üzerine para verilerek uzatıldı.
Sonra yok beni Hagi aradı, orada ne işin var anadolu kulübünde deyip bu memleketi aşağılayan adamla basın toplantısı yaptılar, sanki Şumudica nın kariyerinde Juventus var , Bayern var , Liverpool var bırakın bunları kendi liginde bile zirvede takım çalıştırmayan adamı burada Mourinho yaptılar.
Yetmedi Masterchefe çıkartıp bu şehri temsil ettirdiler.
Şimdi bu takım için istanbuldan uçağa bindirip ulusal basın yazarlarını getirip kebabhan da yemek baklava yedirilip para için kampanya düzenleniyor.
Şumudica ve avaneleri her maçtan sonra canbaza bak misali puan cetvelini gösterip eleştirileri kulak arkası yapıp bizleri taraftarın önüne yem olarak atıyordu.
Oysa bu takımın puansal açıdan şu anda da tehlike çemberine doğru hızla bodoslama giderken.
Ne oynadığı, geleceği, genç yeteneği, takımdaşlığı, mücadelesi, takım ruhu, kazanma azmi var mı?
Yoksa paralı asker ve generallerden oluşan lejyonerler mi ?
Bu arada başkan dört aydır görev yapmasına rağmen iki üç defa kongrede bir araya gelmemize rağmen önceki günkü ödül töreni sonrası beni tanımadığını söyledi.
Bence Şumudica' ya sorsun yâda İstanbuldan businesten getirttiği gazetecilere sorsun. 25 yıldır bu takımları takıp edip köşe yazarı program yapan bizi tanımıyorsa ben zaten kendisini hiç tanımıyom.
Ama kendi yönettiği takımın bırak oyun sistemimi çiminin santimetresini bilirim...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi