Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

EROL MARAŞ YAZDI: 'İnan ve Yılmaz'ın talebeleri zoru başardı!'

Mucize sözünü daha önceki haftalarda gündeme getirmiştim. İşte şimdi asıl mucize Allah'ın yardımıyla gerçekleştir. Karagümrük maçında olduğu gibi Gaziantep FK rakibini 1-0 mağlup etti ve ligde kalmayı başardı. Bu sonuçlarla beraber ligde Pendikspor, Fatih Karagümrük, Ankaragücü ve İstanbulspor küme düştü.

Bildiğiniz gibi ligde 8 tane İstanbul takımı vardı ve bunlardan üçü küme düştü. Küme düşen iki İstanbul takımını da Gaziantep Futbol Kulübü küme yolladı.


Gaziantep FK, Adana Demirspor maçı ile birlikte sürdürdüğü çıkışını mükemmel bir şekilde devam ettirdi ve bir mucizeye imza attı. Bu galibiyette futbolcuların, teknik ekibin, yönetimin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik'in, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ve Gaziantep Valisi Kemal Çeber'in çok büyük katkıları var.

Öte yandan ligde ise Fenerbahçe, İstanbulspor'u 6-0 yenmesine rağmen şampiyonluğu en yakın rakibi Galatasaray'a kaptırdı. Galatasaray'da deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenerek 24.kez şampiyonluğunu ilan etti.

Gaziantep FK ise ligde bir mucizeyi başardı ve ligi 11. sırada bitirdi. Öte yandan diğer deplasman takımı Hatayspor'da son maçını kazanarak ligde tutunmayı başardı. Bu da bize gösteriyor ki Allah her zaman mazlumların yanındadır.

Onun için Gaziantep FK bu sezondan iyi bir ders çıkarmalı ve önümüzdeki sezona daha iyi çalışmalıdır. Hem yönetim olarak hem de Gaziantep FK taraftarı olarak lige iyi hazırlanmalıyız. Bu sene olduğu gibi Sumudica gibi "para göz" adamlara bu takım emanet edilmemeli. Selçuk İnan'a gelince ise yönetimle oturulup konuşulur eğer anlaşma sağlanırsa devam eder.


Kısacası Gaziantep FK bir mucizeyi gerçekleştirdi. Bu mucizede başta futbolcuları, teknik ekibi, yönetimi, taraftarı , Fatma Şahin'i, Kemal Çeber'i , Bünyamin Bozgeyik'i ve emeği geçen herkesi tebrik ederim....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mehmet Erol Maraş Arşivi