Yasemin Aydıner

Yasemin Aydıner

Şeyh Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretleri

Adalet güneşinin insanlığı aydınlatması, ancak hakkaniyete sonuna kadar riayet eden, haksızlığa direnebilme kabiliyeti olan insanlar da vardır.
Yaradılanın hakkı Allahü Teâlanın tâyin ettiği vakitte kendi katından ilahi bir memurla sahibini bulur, tabi dünyada verilmesi murad edildiyse. Hak sahibinin kim yada ne olduğunun bir önemi yok , yineliyorum kendi ellerimizle yaptiklarimizdan ikaz ediliyoruz dünya hayatinin cazibesine öyle kapıldık ki adalet nerede biz nerede... Yaradana olan bağlılığımızı unuttuk,kuluna kul olmanın peşine düştük ,herkes bir rol kapma peşinde halbuki roller belli İcimizdeki bosvermislik duygularından bir an önce kurtulalım ki emsallerimizle yarışmak yerine bi kendimize gelelim. Zulüm altındaki kardeşlerimiz için birleşelim Biz Allah'ın kullariyiz varlığını ve birliğini idrak edip anlamak iman etmek için cabalamaliyiz ki safımız belli olsun. Dunya hızla birliğe, bütünlüğe doğru gidiyor mecburi bir uyanış halindeyiz çok anlayamasakta herşey hizla aslına rücu ediyor.Herkes kendi meşrebince uyaniyor.
Kendi icimizde cekismeyi bir kenara bırakıp Allahın rızasını düşünelim hayatımızın bir nimet olduğunu bilip şükredip, ölüm anı gelmeden her hakkı sahibine teslim edelim
HAYIRLI CUMALAR dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yasemin Aydıner Arşivi