Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Sumudica ve kazık transferleri ve Yazarımız Bedrettin Ay'ın Muazzam yazısı

Bugün yıllardır hem Türk sporuna hem de Gaziantep'in spor kültürüne çok önemli katkılarda bulunan Mehmet Bedrettin AY kardeşimin yazdıklarını sizlere aktaracağım. Bende Bedrettin kardeşimin dediklerine katılıyorum. Gaziantep FK bu sene çok kötü işler yaptı. Şehre yamuk yaparak giden Sumudica'yı geri getirmek bana göre büyük bir hataydı. Bunların üstüne Sumudica'nın yanında getirdiği yaşını almış kazık transferlerde bu kulübe ve taraftarlara bir darbe daha vurdu. Şimdi sizleri Bedrettin Ay'ın " Eskici Geldi Hanım " yazısı ile baş başa bırakıyorum. Sağlıcakla kalın...

ESKİCİ GELDİ HANIM…
Milli ara bitti. Lig yeniden start alıyor. Ama Gaziantep Futbol Kulübü’nde değişim fırtınası var. “Gaziantep Futbol Kulübü başarısız olsun. Erdal Güneş gönderilsin, yerine ben geçeyim diye yüreği pıt pıt atan, onlarca Gaziantep patentli teknik direktör avucunu yaladı.
Erdal Güneş gitti. Kimler gitmedi ki… Peki yerine kim geldi dersiniz..? Duyduğunuzda eminim sizde inanmadınız. Bu şehirle alay eden, ettiği için kovulan, ve sporseverlerin “Deli” lakabı verdiği Marius Sumudica.
Gaziantep Futbol Kulübü yöneticilerinin böyle bir ismi takımın başına getirmesi tamamen bir acizlik işaretidir. “Uslandım ” diyen Sumidica yarın öbür gün geçmiştekine benzer bir skandala imza atarsa, ki her an bekliyorum, nasıl altından kalkacaksınız, doğrusu merak ediyorum.
Kabul edelim Sumudica tercihi doğru olsun. Peki çantasında getirdiği, daha önce gönderilmiş veya yaşını başını almış veteran oyuncular nasıl kabul gördü anlamak mümkün değil. O zaman sormazlar mı adama; “Şu ana kadar aldığınız on bir oyuncuyu kim, nasıl, neden aldı..?
Kaleci Batuhan olayı da yönetimin başka bir acizliği. “Gelmem” diyeni başka alternatif üretemediği için almak zorunda kalınıyor, sonra tribün istemediği için göndermenin yolları aranıyor. Güler misin…Ağlar mısın..!
Velhasıl Gaziantep Futbol Kulübü binmiş bir alamete gidiyor kıyamete…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi