M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Gaziantep FK'lı Futbolcuların Fenerbahçe karşılaşması karnesi

BATUHAN: Günay’dan sonra kaleyi devralmak kolay değil. Maç öncesi elimiz yüreğimizde idi. Erken gelen gollerde yapacağı bir şey yoktu. Kurtardığı penaltı ile hem özgüven kazandı, hem arkadaşlarına güven verdi.

M’BAKATA: İlk maçında sırıtmadı. Rakibin tüm ataklarını o kanattan yapması nedeniyle hücum aksiyonları zayıf kaldı. Kitsiuo’dan sonra ona alışmamız için zamana ihtiyacımız var.

ARDA: Geçen yıl oynadığı karşılaşmalarda iyi idi. Ertuğrul’un yokluğunda rakibin süper forvetleri ile mücadelesi içimizi rahatlattı. Devamlı oynatılırsa formanın değişmez ismi olur. Attığı golde akıl dolu idi.

DJİLOBODJİ: İstikrar abidesi. Yine son müdahalelerde başarı vardı. Dengeli oyunu ve sakinliği ile defansı ayakta tuttu. Penaltı itirazındaki tutumu tam bir kaptana yakışan davranıştı.

KHACEF: Sakin, mücadeleci ve tempolu oyunu ile dikkat çekti. Rakibin baskılı oyunu yüzünden hücum aksiyonlarında fazla gözükmedi ama o konuda da yetenekli olduğu izlenimi verdi. Hanousek’i aratmaz.

JETKOVİÇ: Gösterişsiz oyunu ile orta sahayı ayakta tutmaya çalıştı. Top takımındayken pas trafiğinde daha etkili bir Jetkoviç beklentimiz var.

FURKAN: Beş ciğerli bir adam. Sahada basmadık yer bırakmadı. İleri uçtakilerin geriye fazla yardım etmemesine rağmen ayakta kaldı. Alkışı fazlasıyla hak etti.

MUSTAFA: Günün skora en çok direneni idi. Hücumda ve defansa yardımda görev adamı oldu. Geçen yıldan iyi bir görüntü sergiledi. Alkış hak etti.

MARKOVİÇ: Santrafor görevi verilmişti. Yalnız kaldı. Topla buluştuğu anlarda topla çok oynadı ve kaybetti. Takım ondan daha çok katkı bekledi.

MAXSİM: Maç için beklentisi en yüksek oyuncu idi. İyi de başlamıştı. İtirazdan ve hakemi alkışlamaktan saha dışı kalması affedilir gibi değil. “Kasıtlı yaptı” söylemlerine inanmıyorum. Daha sakin olması kendine daha çok yakışır.

GRADEL: İyi başladı, iyi götürdü. Uyum sorununu aştığında daha da faydalı olacaktır. Kendine yapılan fauller de, hakemle diyaloğu harikaydı. Umarım Maxsim ders almıştır.

RİASCOS-MİRZA-STANKOVSKİ ve VELİU çok az süre aldıkları için yorum yapma şansımız olmadı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi