Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

AK Parti İl Başkanı Çetin'le Kimler Oynuyor?

Bir ay önce 7 Temmuz 2023 tarihinde hiç beklenmedik sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atadığı depremzede Murat Çetin AK Parti Gaziantep İl Başkanı oldu. İl başkanlığı için bir çok başvuru varken Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan başvurusu olmayan ama yıllardır AK Parti teşkilatlarında bir çok görev yapan Murat Çetin'i tercih etmişti. Biz bu filmi daha öncede Şahinbey AK Parti İlçe Başkanı Bekir Arslan'da görmüştük. Bekir Arslan'ı da milletvekilleri ve bir çok isim desteklerken Hasan Teke'nin hiç bir destekleyeni de yoktu. Ama bir baktık ki Bekir Arslan'ın ilçe başkanı olması beklenirken Hasan Teke Şahinbey İlçe Başkanı olmuştu. Biz Hasan Teke için iyi yada kötü deme şansımız yok. Sayın Teke milletvekili adayı olduğunda ön sırayı beklerken 13.sırada yer aldı. Yani 14 kişilik listede 13'e anca ulaştı.

Burası AK Parti'dir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisidir. Son kararı o verir. 2002'den bu yana 21 yıldır partinin ve hükümetin başındadır. Tek kelime söylüyorum AK Parti'yi 21 yılda inceldiğimiz de kaç bakan, kaç milletvekili, kaç il ve ilçe başkanı, kaç belediye başkanı değişmiştir, çoğunun da isimlerini şimdi hatırlayamıyoruz.

Neden bunları söylüyorum AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına atadığı Murat Çetin'in kimseye diyet borcu yoktur. Tek diyet borcu varsa o da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır. O yüzden AK Parti'nin Gaziantep'te ki dinamiklerini artırmak için Murat Çetin'in listesini incelediğimizde 2001'de kurulan Ak Parti ile 2023 yılı Ak Parti'ye baktığımızda yapısına uygun bir liste oluşturdu. AK Parti'nin Türkiye Yüzyılı yapısına uygun bir şekilde liste gerçekleştirmişti.

Ama bir bakıyoruz ki son günlerde " Birilerinin sayın Çetin ile ilgili dedikodu ve iftiraları gündemden düşürmüyor. Ama sayın Çetin'in kimseye diyet borcu olmadığı için AK Parti'nin listesini kendisi yapmıştır. Bir çok referansı olan isimleri de listeye koymamıştır. Bütün kıyamet burada kopuyor. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin'le ilgili partinin il başkanlığındaki kapısındaki şifreyi kaldırdığı, halbuki öyle bir şey yok... Şifre nerede biliyor musunuz il başkanı odasının içerisinde bulunan özel ihtiyaçları götüren bir yerdedir. Sanki yeni bir şey gibi gündeme getirip " Temcit Pilavı" gibi gündeme getiriyorlar.

Ayrıca Sayın Çetin için kendisini yıllardır görev yaptığı Ticaret Borsasının Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'nun verdiği aracı makam aracı olarak kullandığı gündeme geldi. Sayın Çetin'de bu konuda açık sözlü olarak artık bu aracı kullanmıyor. Ben burada şunu söylemek istiyorum. Sayın Murat Çetin kardeşim bizden biridir. Ak Parti'nin neferidir. Ekonomik durumu da çok iyidir. Kimsenin ne aracına ne de parasına ihtiyacı yoktur. Bu iftiralar ne bize ne de AK Partililere yakışmıyor.

Ben buradan Sayın Murat Çetin'e söylüyorum. Kimin ne dediğine bakma! Bir aydır AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı yapıyorsun. Gerçekten de her gün partiye karşılıksız emek veriyorsun. AK Parti'yi Türkiye Yüzyılına hazırlamak için, belediye seçimlerinde başarılı olmak için çalışmalarına ilk gün başladığın gibi devam etmeni tavsiye ediyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi