Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Zamlar durmazsa vatandaşlar için büyük sıkıntı var! Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin ilçe başkanlarını değişterecek mi?

Gece yarısı yapılan zamlardan sonra akaryakıt, doğalgaz ve buna benzer ürünlerde ÖTV'nin artması nedeniyle iğneden ipliğe her şey de zamlar sıraya girdi. Gelen zamlar yüzünden vatandaşların 1 litre benzini 35 TL'ye satın alması nedeniyle iki günden beri akaryakıt istasyonunda satışlar % 35-40 dolayında düştü. Bu da Gaziantep'in gelen zamlar sonrasında fiyatlara isyan ettiğini gösteriyor. Gaziantep, insanlar ne derse desin kim ne söylerse söylesin AK Parti'nin kalesidir. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki orana bakıldığı zaman Erdoğan çok büyük bir oranla seçimi kazanırken milletvekilleri ise %15'lik bir fark attılar. Sayın Hazine ve Maliye bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomideki açığı kapatmak için bu kadar zam yapmasının sonuçlarını iki ay gibi kısa bir sürede hepimiz göreceğiz. Bütçeyi doldurmak için artan vergiler ise vatandaşın alım gücünü iyice düşürüyor. Vatandaşların bankalarında kredi vermemesi nedeniyle çalacak kapıları yok. Vatandaşlar günlük yaşamlarını nasıl sürdürecek bunu bende merak ediyorum. Yapılan bu zamların adı acı reçetedir, bu acı reçeteye üç dört yıl katlanabilirsek hepimizin yaşamı daha iyi olacaktır. Ama şimdiki duruma baktığımızda ise vatandaşların gerçekten de zor günler geçirdiğini söyleyebiliriz. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşallah yerel seçimler öncesinde bu acı reçete uygulamasından vazgeçmez ve sayın Bakan Şimşek'in ekonomi politikalarını değiştirmezse bence daha iyi olur çünkü seçimler Türkiye ekonomisini zor durumda bırakıyor. Seçimlerde bol bol veriyorsun oyu alıyorsun ama bir süre sonra da zam yapıyorsun o zaman vatandaşlarında nasıl bir uygulama yapacağını kendisi de bilmiyor.

AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI ÇETİN İLÇE BAŞKANLARINI DEĞİŞTERECEK Mİ?

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına atanan Murat Çetin Ak Parti teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'e "Ben kendi yönetimimi kendim kurmalıyım' dediğini öğrendik. Bu duruma Ak Parti Gaziantep milletvekilleri "Biz mevcut yönetimin devam etmesini istiyoruz çünkü milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olduğu için devam etmesini isteriz" dediler. Erkan Kandemir ise 'İl başkanı kendi yönetimini kendi seçmelidir' diyerek Murat Çetin'e destek çıktı. Murat Çetin' de aynı zamanda Ak Parti Gaziantep il yönetiminin değişeceğinin sinyallerini vermiş oldu. Ve aynı zamanda Murat Çetin Gaziantep'in Taşra ilçelerindeki başkanlıklarının değişmesi gerektiğini Erkan Kandemir'e iletti. Sayın Kandemir ise bu konuda kararsız. Ak Parti il başkanı Murat Çetin'in ilçe başkanlıklarını değiştirme konusunda başarılı olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi