Kenan Yücel Yazıyor... Napolyon Erol Bulut ve diğerleri...!

Sumudica ligin ikinci yarısı üstelik takım ilk beşin içerisinde ve çoğu transferi kendisi yapmasına rağmen Sivasspor maçı sonrası " Takımda para yok, bu nedenle karımdan para istedim " açıklaması üzerine otobüse bindirilmedi ve yüzlerce kez özür dilemesine rağmen memleketine gönderildi.

Erdoğan Arıca Celal Doğan döneminde Trabzonspor deplasmanında yerel basın mensupları ile tartışıp nahoş görüntüler ortaya çıkınca Gaziantep uçağı yerine İstanbul uçağına bindirilip Gaziantep'e getirilmedi.

Şimdiki yönetici Mehmet Özsayıcı kulüp aleyhine açıklamalar yaptı diye Hadzıbegiç'i antreman sahasından kovup ülkesine gönderdi.

Kısaca gelelim Erol Bulut olayına ;

Bir takım mağlup olur, galip gelir, berabere kalır. Bunlar futbolun içerisinde her zaman var. Biz Fenerbahçe'ye ilk kez mağlup olmuyoruz. Ama bu kulübün armasını taşıyan, adını taşıyan bir takıma 1,5 yıldır maaş alamıyoruz senaryosunu tüm Türkiye'ye jurnalliyemez.

Bir defa Erol Bulut 1,5 sezondur bu takımın başında. Kendisi ile sözleşme imzalandığında elleri cebindeki resimleri ile yazdığım yazı halen arşivlerde ve başkan ile yöneticilerin halleride. Bu takımın sadece saha içi değil, saha dışındaki transferleri, yapılanması, basın direktörü, mentörü, doktoru, fizyoterapisti ve yardımcıları ile birlikte geldi.
Yıllık bir milyon euro karşılığında üç yıllık sözleşme imzaladı. Ama türk futbolcular ve teknik adamlar ile sözleşmeler türk lirası cinsinden olduğu için o zamanki kur ile yaklaşık 24 milyon türk parasına tekabül ediyor.

1,5 yıldır almadığım dediği paranın 13 maaş tutarı olan yaklaşık 13 trilyon lira para ödenmiş. Ayrıca bu paraya primler filan dahil değil.

Sadece Kasım ve Aralık ayı olan iki maaş ödemesi geriden geliyor.

Eğer bu para ödenmemişse o zaman bu parayı kulübün en üst düzey idari müdürü, parasal ve sözleşmelerin hepsinde imzası olan Faruk Yıldırım zimmetine geçirdi.
Bu konu ivedilikle irdelenmeli ve ödeme dekontu, makbuzları ortaya çıkarılmalıdır.
Gelelim muhatap konusuna. Buranın başkanlık ve yönetim işlerine bir teknik adam ve maaşlı profosyoneller müdahil olamaz. Bu şehrin valisi, belediye başkanları, STK'ları, iş adamları, bürokrasisi, basını, taraftarı muhataptır.

Biz ne krizler gördük ve çözdük, burası Gazişehir ve Gaziantep.

Çözün kardeşim bu Erol Bulut krizini verin parasını gönderin. Yoksa hep birlikte basını, taraftarı, bu takımı sahiplenecek kim varsa verelim kalan parayı çıkalım bu kaos ve kaotik, sevgisiz, samimiyetsiz ortamdan.
Yoksada vurun kiliti gitsin ;

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi