Kepenklerini indirin Gaziantep FK’nın


Pazartesi günü ligin sonuncusu takımından zor bela tek puan alındı.
Salı günü başkan Cevdet Akınal istifa atti,
Çarşamba günü kendisine görev verildiği iddia edilen bir başkan adayı kulübe geliyor, resmen kulübün kozmik odasına girmesine izin veriliyor. Sonra gidiyor.
Perşembe günü bir başka başkan adayına gidiliyor.
Bu arada pazar günü Fenerbahçe maçı var. Tüm Türkiye'nin gözü bu maçta ve sizin bir tane yöneticiniz ne idmana geliyor, ne kampa geliyor, ne otele geliyor, ne otobüse geliyor, ne soyunma odasına geliyor.
Ben yıllardır Gaziantepspor'u, Büyükşehir Belediyespor'u, Gaskisppor'u, Paf takımı yetmedi amatör kulüpleri izledim, yorumladım. Bir takım bu kadar sahipsiz bırakılmaz,
Bu işin parayla alakası yok. İş bilen yönetimle alakası var. Takım iyi giderken, kimseye ihtiyacı yok. Önemli olan takımın kötü gittiğinde yanında olabilmek, onlarla dertleşmek, onlarla bütünleşmek.
Ben Gaziantepli futbolcuları kutluyorum. Böylesi bir ortamda Fenerbahçe gibi bir takım karşısında aslanlar gibi mücadele ettiler. Çok saçma sapan bir gole rağmen, harike bir golle beraberliği yakaladık. Fenerbahçe Jesus, taraftarı ile resmen abondone olmuşken, ortaya Sagal denen bir adam çıktı ve resmen maçı aldı Fenerbahçe'ye verdi.
Yazık vede ayıp.
Her alanda marka denilen bir şehrin takımına bu reva yapılmaz.
Bir takıma her gün başkan adayı gönderilmez, ayıp, gerçekten ayıp.
Madem bu takım zull kapatın kardeşim

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi