Mümkünse Gaziantep’e dönmeyin..!

Evsahibi takımın son 9 maçta tek galibiyeti ve üç puanı var. Puan sıralamasında 11 puan ile en dipte. Şimdiden beyaz bayrağı sallıyorlar süper lige.
Deplasman takımı bizim ise 12 maçta tek galibiyeti ve ve beş beraberliği var. Bizim puanımız ise 18 ve ligte 13. Sıradayız. Küme düşme hattının sadece bir puan üstündeyiz.
Aslında antep tabiriyle " al birini, vur ötekine ".
İki takımda birbirinden kötü.
Rakibin taraftarı yok, tek yıldızları teknik direktörleri Fatih Tekke.
Saha içi organizasyonları yok, şutları yok, oyun planları vur gitsin ön tarafta İbrahim tutarsa, etemi atarsa. Böyle bir rakip karşısında ite kakada olsa duran toptan öne geçmişiz. İkiyi bulsak maç farka gidecek, adamlar buyur ediyor, ikram ediyor ama bizimkilerde tık yok.
Neyse maç bir olsun bizim olsun derken saçma sapan bir uzun top, kademe hatası, pozisyon hatası ve penaltı ile tek puan. Birde maç emin olun beş dakika olsa maçı bile kaybedebilirdik. Gerçekten inanılmaz, böyle takım, teknik heyet olamaz.
Kardeşim bu çileyi bu şehirde, taraftarda, bizlerde hak etmiyoruz. Lütfen mümkünse teknik direktörü, yardımcıları, sportif direktör, futbolcu kim varsa Gaziantep'e getirmeyin ve İstanbul'da kalsınlar.
Diğer taraftan aynı saatte oynadığımız bizim takımın bütçesinden daha küçük, teknik direktörü stajyer ilçe takımı Alanyaspor, geçtiğimiz yılın şampiyonuna beş atıyor, beş kaçırıyor.
Acaba utanacaklar var mı ?
Başkan ve yönetim bu iş öyle birinin veya birilerinin cebiyle, kasasıyla yönetilecek gibi değil deyin ve anahtarı verin.
Hem siz kurtulun, hem bu şehir kurtulsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi