Saçmalık..!

Böyle mağlubiyet olmaz.
Böyle saçmalık olmaz.
Beşiktaş maçında inanılmaz mücadele etmişsin, galibiyeti kaçırmışsın, Metin Şentürk'ün göreceği, hakemin göremediği kafayı tüm Türkiye konuşmuş, yeni bir kongre sonrası heyecanla bir anda Gaski tesislerinden şehre trübünlere, protokole, basına bir arzu, iştah gelmiş.
Bu inanç ve kararlılıkla Giresun'a puan ve puanlar için gitmişsin sonra maçın uzatma dakikalarında saçma sapan bir golle mağlup oluyorsun.
Jevtoviç'in bu takım için ne kadar önemli bir dişli ve silah olduğu görüldü. Gerçekten onun yokluğunda önce karşılanan toplarda, daha sonra orta alanda istasyon görevi yapan, oyunu tutan, topu aklıyla, ayaklarıyla, kafasıyla oynayan bir oyuncu.
Maalesef oyunu 1-1'e getirdikten sonra tek puana bile razı olmazken maçın son pozisyonunda gol yemek resmen intihar oldu.
Bu takımın maalesef bu sezon sorunu istikrar, sadece skor anlamında değil. Oyunsal anlamında da istikrarı bir türlü yakalayamıyoruz. Bir maç bakıyorsun harika, öbür maç rezil. Oyun içerisinde bile devre, devre yada dakikalarda bile istikrarımız yok. Birde takımın üstüne tüm yük Günay, Papy, Maksim, Figureo, Jevtovic, Biraz Kitsiou, Ertuğrul ve Eskihallac diğerleri maalesef bırakın Gaziantep FK'yı süper lig kalitesi için bile tartışılır.
Yazık oldu, bu maçtan alınacak puan hem moral açısından, hemde Başakşehir maçı öncesi harika olurdu.
Türkiye Karadeniz'de gazı bulurken, biz tek puanı bile bulamadık.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi