Yasemin Aydıner

Yasemin Aydıner

Şeyh Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretleri

Abdulkadir Geylani Hazretleri hastalık gecesi geldiği zaman teslim ol ve sıhhat gündüzünü bekle, sevmediğin bir gece geldiğinde de teslim ol ve sevdiğin gündüzün gelmesini bekle, hastalık, rahatsızlık, fakirlik, ve hayal kırıklıklarını müsterih bir kalp ile karşıla Allahü Teâla'nın takdirini kazan, kaza ve kederi reddetme sonra helak olursun, imanın gider kalbin kederlenir, bulanır, sırrın ölür...buyurmuştur. 

Tarihte de sayısız sıkıntılar yüzünden binlerce insan hemen hemen her dönemde her yaşanan Olay da Yüce varlığı gönlünde hissedip hak yolu seçip kazanmışlardır. Su an yaşananlar da da insanoğlu kendine dönüp zamanını, kendini ölçüp tartması için bi fırsat niteliğinde. Kimi insanların Allah'a bağlılığı kuvvetlidir.
iyi huyludurlar ve ahlâklarını muhafaza ederler Sende nefesini boşa harcama, Allahü Teâla'nın kudreti ilahisiyle nefesini O'nun ilmiyle kelamıyla kıymetlendir. Nefesinle semaya yönel tüm benliğinle insanlık için yardım iste.Gerçek ve tek Güç ve kuvvet sahibi yalnız Allah'tır.
HAYIRLI CUMALAR dilerim. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yasemin Aydıner Arşivi