Gaziantep FK aynı hamam, aynı tas... Yeni sezon nasıl olacak?

Şimdi herkes Gaziantep FK’dan yıldız isimler bekliyor. Çünkü, geçen yıl ilk 5 hedefiyle çıkılan yolda son iki maç kala ligde kaldı bu takım. Bu sezon Erol Bulut devam ediyor, Erhan Yüksek gitti, Adnan Erkan gelince teknik ekip tamamlandı. Teknik ekip kadrosu kuruldu.. Fakat, asıl kadro ne yönetimde nede futbolcu olarak kurulamadı bu kulüpte. Geçen yılın oyuncularıyla devam edilecek. Şu ana kadar alternatif isimler alındı. Bunlar Arda, Ömürcan, Valmir… Siz tutup bu oyuncuları direkt oynatmak isterseniz kaybedersiniz. Çünkü, üçüde oynamaya hazır değil. Fakat, iyi bir alternatif olacakları kesin.. Bu transferlerin yanı sıra kiralık olarak sol beke Matej Hanousek'i getirildi. Lazar Markovic sırada.. Yani beklentilere cevap veremedi Gaziantep yönetimi.. Hatta Teknik Direktör Erol Bulut sıkı sık açıklama yaparak, “Bu takım, bu kadro lige yetmez. Transfer yapamadık” gibisinden sitemlerde bulunuyor. Bu demek oluyor ki, Gaziantep Futbol Kulübü lige hazır değil..
Nasıl derseniz?
Tabi gitmesekte, görmesekte, gözlerden uzak, gönüllerden ırak bir ortamda çalışıyor Gaziantep Futbol Kulübü, adeta kapalı bir kutu gibi. Fakat, Bolu ve Yayla’da oynanan maçları yakından izleyen meslektaşlarımız, spor adamları ve oradaki bazı arkadaşlardan edindiğim bilgi neticesinde Gaziantep FK’nın lige hazır olmadığını söylemek istiyorum. Geçen yılın aynısı diyorlar.. Durum böyle olunca, yeni sezonda çokta iyi bir görüntü beklemiyor bizleri diyebilirim.
Yıllardır söylüyoruz, yazıyoruz ve dile getiriyoruz. Gaziantepspor’dan sonra bu şehir “Benim takımım” diyemedi. Gaziantep FK’nın kapılarını halka açması, kamuoyuna ve basına açması gerekiyor. Fakat, bunu yapmaktan yoksun bir zihniyet var… Bir kere başkanın bunu paylaşması gerekiyor. Bu kulübü sevdirmesi gerekiyor. Ama, tek tabanca bu işi götüreceğine inanmıyorum. Bir elin nesi var, iki elin sesi var demiş atalarımız. Şu anda kampa bakıyorum, sadece başkan gidip geldi. Başka giden var mı? YOK…. Eh böyle olunca kapılarda açılmaz, kulüpte halkın benimsediği bir kulüp olmaz.
Kadro bakımından zayıf gözüküyor. Haa, “Hazırlık maçlarını kazandılar” der gibisiniz. Hayır hazırlık maçlarını kazansalarda, kaybetselerde o maçları ölçü olarak görmeyin. Gaziantep Futbol Kulübü hazırlık maçlarını kazanmadan ziyade iyi bir ekip oluşturmak zorunda. Bunu yapmak içinde para gerekiyor oda yok.. Onun için yeni sezondan çok umutlu olmadığımı söylemek istiyorum.. Geçen yılın aynısı olacak gibi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi